El vrea sa fie amantul Zeului Krishna

22 10. 2009, 12:55

V.K. Saxena este un fost lucrator la caile ferate, in varsta de 72 ani, care s-a descis sa adore Divinitatea dintr-o postura cel putin stranie pentru non-indieni, aceea de amant...

In acest scop, pensionarul a abandonat activitatile lumesti si s-a imbracat in femeie, impodobindu-se cu sari, bratari si machiaj pentru a o personifica pe Radha, iubita mistica a zeului Krishna. Saxena a declarat presei ca, din punct de vedere strict personal, simte ca aceasta este cea mai potrivita metoda pentru trezirea spirituala.

"Domnul Krishna ma doreste sa-i fiu mireasa" , s-a confesat indianul tuturor curiosilor care il intreaba de ce a ales acesta cale. Si nu este singurul: mii de barbati din controversata secta deviata din hinduism, Sakhi-Beni, au decis sa adopte hainele si infatisarea Radhei. Pentru membrii acestei secte, idealul religios suprem este acela de a-si substitui complet personalitatea cu cea a consoartei zeului Krishna. Ei se straduiesc sa imite toate aspectele din viata unei femei, de la vestimentatie si comportament la menstruatie.

Cei mai fanatici membri ai sectei au decis sa se auto-castreze in incercarea lor de a deveni cat mai asemanatori unei femei. Secta este condamnata de liderii spirituali ai hinduismului, care se declara oripilati de cresterea subita a numarului de travestiti ce cauta s-o imite pe zeita Radha. "Sunt multe alte cai de a te apropia de Dumnezeu, fara sa incerci totusi sa-i devii amant", declara, intr-un comunicat oficial, preotul Mohammad Ahangar.

Sursa : WeirdAsiaNews

CITESTE SI :