Minunile stiintei: Botox pentru sani

08 11. 2009, 00:00

Misiunea lor? Sa ofere femeilor solutii instant pentru a arata cat mai bine, chiar si dupa o nastere. Ultima gaselnita a acestora are menirea de a rezolva problemele legate de sani, chiar si in cazul proaspetelor mamici.

"Minunea" se numeste "Breastox", nu este chirurgicala, iar o sedinta costa mai putin de 1.000 de euro. Procedura este simpla si se poate efectua cu o jumatate de ora inainte de plecarea la un eveniment. Aceasta presupune injectarea de botox in testul muscular al pieptului.

Inainte de inceperea procedurii este folosita o crema anestezica, menita sa usureze durerea pacientei, careia i se vor injecta aproximativ 12 doze de botox in zone diferite ale muschilor pectorali. Inghetarea acestora stimuleaza celelalte zone musculare sa se contracteze, ceea ce va duce la ridicarea pieptului, oferindu-i fermitate. Cel putin pentru o perioada. Inventia cosmetica mai are un beneficiu. Ridurile, cauzate fie de imbatranire, fie de expunerea indelungata la soare, sunt atenuate vizibil.

Medicii recomanda ca tratamentul Breastox sa fie efectuat doar ocazional, in nici un caz ca o terapie continua. De asemenea, artificiul poate fi utilizat doar de catre mamicile care au mai mult de trei luni de cand au nascut.

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI: