A murit monstrul din Loch Ness?

08 01. 2010, 12:46

"Am fost extrem de usurat atunci cand am auzit ca Nessi a fost vazut in iunie. Nimeni nu mai semnalase nimic de peste un an. Daca nu ar fi fost aceasta aparitie, am fi fost de-a dreptul ingrijorati. Da, recunosc ca deja devenise jenant ca lumea sa ne intrebe daca am baut ceva atunci cand spuneam ca l-am vazut pe Nessie, dar acum 10 ani erau o multime de aparitii ale acestuia. Dar, de doi-trei ani, abia daca l-am mai vazut de doua ori", declara Gary Campbell.

Zvonurile mortii lui Nessi nu se opresc, insa, aici. Un documentar recent, intitulat sugestiv "Moarte la Loch Ness" sugereaza acelasi lucru. Totodata, impatimitii cautatori de monstri sustin ca, odata cu moartea la 87 de ani a lui Robert Rines, cel mai cunoscut investigator al existentei monstrului scotian, Nessie si-a dat si el obstescul sfarsit.

Gary Campbell spera, insa, ca disparitia monstrului este doar o toana a acestuia si face un apel disperat catre localnici si turisti sa fie tot timpul in alerta. Poate ca Nessie nu face altceva decat sa isi ia o binemeritata vacanta periodica pe fundul lacului.

Sursa: STV

CITESTE SI: