Prima pagină D:News

Senzationalii eroi ai celui de-al doilea Razboi Mondial (FOTO)

02.03.2010 | ● Vizualizări: 1478
Senzationalii eroi ai celui de-al doilea Razboi Mondial (FOTO)     fotografii spectaculoase, funny, supereroi, spiderman, batman, hulk, darth vader, Agan Harahap, cel de-al doilea razboi mondial, photoshop, arta + zoom
Galerie foto (11)

Cei mai cunoscuti supereroi si ticalosi au aparut intr-o serie de fotografii de epoca asa cum nu i-ati vazut niciodata, alaturi de personaje faimoase ale istoriei si evenimente celebre din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Cruciatul noptii, Batman, il flancheaza pe tanarul Fidel Castro,Spiderman ia parte la debarcarea din Normandia, iar Superman iiajuta de soldatii americani sa recupereze obiecte de arta furate denazisti. In alte fotografii, Joker se strecoara in spatle linieidefensive de la Wehrmacht, Hulk participa la razboiul dinAfghanistan, iar Darth Vader ii supervizeaza pe Churchill,Roosevelt si Stalin, in timpul conferintei de la Yalta din1945.

Senzationalele fotografii sunt opera artistului plasticindonezian Agan Harahap, care a mixat ilustratii celebre din timpulcelui de-al doilea Razboi Mondial cu personajele sale favorite,realizand o colectie unica si inedita, care de la lansarea de anultrecut, a devenit un viral de senzatie pe internet, pe bloguri siretele de socializare. Ilustratiile au fost realizate de Harahap cuajutorul programului de prelucrare a imaginilor Adobe Photoshop,iar artistul a lucrat intre 1 si 3 ore pentru fiecare dintre poze.Harahap a expus inedita expozitie in mai multe tari din Asia unde aavut un succes colosal.Sursa: Rex

CITESTE TOTUL DESPRE FENOMENULSUPEREROILOR. Afla povestea nasterii celor maiindragite personaje BD si resorturile stiintifice ale puterii luiBatman, Superman sau Spiderman.