Prima pagină D:News

Senzationalii eroi ai celui de-al doilea Razboi Mondial (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 02.03.2010 | ● Vizualizări: 1776
Senzationalii eroi ai celui de-al doilea Razboi Mondial (FOTO)     fotografii spectaculoase, funny, supereroi, spiderman, batman, hulk, darth vader, Agan Harahap, cel de-al doilea razboi mondial, photoshop, arta + zoom
Galerie foto (11)

Cei mai cunoscuti supereroi si ticalosi au aparut intr-o serie de fotografii de epoca asa cum nu i-ati vazut niciodata, alaturi de personaje faimoase ale istoriei si evenimente celebre din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Cruciatul noptii, Batman, il flancheaza pe tanarul Fidel Castro, Spiderman ia parte la debarcarea din Normandia, iar Superman ii ajuta de soldatii americani sa recupereze obiecte de arta furate de nazisti. In alte fotografii, Joker se strecoara in spatle liniei defensive de la Wehrmacht, Hulk participa la razboiul din Afghanistan, iar Darth Vader ii supervizeaza pe Churchill, Roosevelt si Stalin, in timpul conferintei de la Yalta din 1945.

Senzationalele fotografii sunt opera artistului plastic indonezian Agan Harahap, care a mixat ilustratii celebre din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial cu personajele sale favorite, realizand o colectie unica si inedita, care de la lansarea de anul trecut, a devenit un viral de senzatie pe internet, pe bloguri si retele de socializare. Ilustratiile au fost realizate de Harahap cu ajutorul programului de prelucrare a imaginilor Adobe Photoshop, iar artistul a lucrat intre 1 si 3 ore pentru fiecare dintre poze. Harahap a expus inedita expozitie in mai multe tari din Asia unde a avut un succes colosal.

Sursa: Rex

CITESTE TOTUL DESPRE FENOMENUL SUPEREROILOR. Afla povestea nasterii celor mai indragite personaje BD si resorturile stiintifice ale puterii lui Batman, Superman sau Spiderman.