Cel mai “dragalas” serviciu postal de Sf. Valentin (FOTO)

12 02. 2010, 13:00

"World's Smallest Postal Service" este un concept originar din orasul San Francisco, creat de diriginta postala Lea Redmond, care a decis sa puna in practica ideea nastrusnica imediat ce i s-a nascut in minte. Femeia si-a stabilit ghiseul si atelierul miniaturale intr-o cafenea locala si s-a bucurat de un succes enorm in randul localnicilor.



"Cel mai Mic Serviciu Postal din Lume" foloseste caractere minuscule pentru redactarea scrisorilor nu mai mari decat suprafata unei cutii de chibrituri. Acestea sunt, apoi, introduse in pliculete cat o lama de ras si sigilate cu o picatura de ceara rosie, insemnata cu initiala expeditorului.



Pentru a se asigura ca plicurile miniaturale nu sunt ratacite de serviciul postal traditional in drum spre destinatie, ele sunt expediate in plicuri transparente, echipate cu lupe, pentru identificarea adresei destinatarului. De ziua Sf. Valentin, tarifele ineditului serviciu postal sunt de 8 dolari plus taxe pentru oferta standard si de 10 dolari plus taxe pentru atasarea unui pachet ce contine o figurina chinezeasca si un mesaj personalizat.

Sursa: Odditycentral

CITESTE SI: