Prima pagină D:News

Cel mai mare razboinic din toate timpurile

Redactia Descopera.ro | 05.16.2010 | ● Vizualizări: 788
Cel mai mare razboinic din toate timpurile     samurai, ninja, confruntarea razboinicilor, razboinici, lupta, katana, shinobi, japonia medievala, concurs + zoom
Galerie foto (1)

Vizitatorii celui mai mare portal de popularizare a stiintelor & calatorii din Romania, DESCOPERA.ro au decis: cel mai mare razboinic din toate timpurile este samuraiul.

Vreme de doua luni de zile, DESCOPERA.ro a organizat Marea Confruntare a Razboinicilor, un adevarat turnir virtual in care vizitatorii site-ului au urmarit luptele puse la cale de DESCOPERA.ro si au votat razboinicii favoriti.

Turnirul Confruntarea Razboinicilor a pus fata in fata nu mai putin de 16 luptatori: aztec, mameluc, berserker, hwarang, zulu, ninja, spartan, eskrimador, sioux, mongol, templier, shaolin, samurai, maori, roman si ienicer. In fiecare

In etapa a doua a Turnirului s-au calificat si au luptat: ninja cu legionarul roman, spartanul cu samuraiul, templierul cu mamelucul si berserkerul cu mongolul.

In semifinale s-au intalnit: berserkerul cu ninja si cavalerul templier cu samuraiul. Marea Finala a avut loc intre samurai si ninja, iar 73% dintre userii DESCOPERA.ro au hotarat ca cel mai mare razboinic din toate timpurile este samuraiul.

Ramai pe DESCOPERA.ro! Foarte curand, vom da drumul unui nou serial interactiv de articole!