Prima pagină D:News

Cel mai mare razboinic din toate timpurile

Redactia Descopera.ro | 05.16.2010 | ● Vizualizări: 751
Cel mai mare razboinic din toate timpurile     samurai, ninja, confruntarea razboinicilor, razboinici, lupta, katana, shinobi, japonia medievala, concurs + zoom
Galerie foto (1)

Vizitatorii celui mai mare portal de popularizare a stiintelor & calatorii din Romania, DESCOPERA.ro au decis: cel mai mare razboinic din toate timpurile este samuraiul.

Vreme de doua luni de zile, DESCOPERA.ro a organizat Marea Confruntare a Razboinicilor, un adevarat turnir virtual in care vizitatorii site-ului au urmarit luptele puse la cale de DESCOPERA.ro si au votat razboinicii favoriti.

Turnirul Confruntarea Razboinicilor a pus fata in fata nu mai putin de 16 luptatori: aztec, mameluc, berserker, hwarang, zulu, ninja, spartan, eskrimador, sioux, mongol, templier, shaolin, samurai, maori, roman si ienicer. In fiecare

In etapa a doua a Turnirului s-au calificat si au luptat: ninja cu legionarul roman, spartanul cu samuraiul, templierul cu mamelucul si berserkerul cu mongolul.

In semifinale s-au intalnit: berserkerul cu ninja si cavalerul templier cu samuraiul. Marea Finala a avut loc intre samurai si ninja, iar 73% dintre userii DESCOPERA.ro au hotarat ca cel mai mare razboinic din toate timpurile este samuraiul.

Ramai pe DESCOPERA.ro! Foarte curand, vom da drumul unui nou serial interactiv de articole!

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI