Pamela Anderson il implora pe Putin

07 06. 2010, 12:58

Intr-o scrisoare trimisa Kremlinului de fosta "bomba sexy", actualmente purtator de cuvant al organizatiei PETA, Anderson il implora pe cel mai puternic om din Rusia sa boicoteze importul de blanuri de pui de foca, in conditiile in care Rusia a ramas una dintre putinele tari care mai foloseste astfel de produse naturale controversate.

"Prienii mei din PETA si eu personal am fost cu totii foarte incantati atunci cand am vazut un videoclip care prezenta masurile drastice luate de dumneavoastra pentru salvarea leoparzilor, tigrilor siberieni si ursilor polari care traiesc in Federatia Rusa. Deoarece ati interzis deja macelarirea puilor de foca din Rusia, va scriu acesta scrisoare rugandu-va sa opriti si importurile de blanuri din tara mea natala, Canada. Sa stiti ca acolo, vanatorii obisnuiesc sa ucida puii de foca cand acestia au varsta de doar 3 luni", isi incheie Pamela Anderson scrisoarea.

Starleta, acum in varsta de 42 de ani, i-a scris o scrisoare similara in luna aprilie inclusiv presedintelui rus Dmitry Medvedev, scrisoare ramasa insa, fara raspuns.

In luna februarie a anului 2009, Putin a declarat ca vanatoarea puilor de foca este " o industrie barbara si sangeroasa", ordonandu-i Ministrului Resurselor Naturale, sa o interzica cu desavarsire.

In afara de Canada, macelarirea puilor de foca continua in tari precum Namibia, Danemarca (Groenlanda), Finlanda si Suedia.

Sursa: RiaNovosti

DESCOPERA lumea in care traiesti!