Prima pagină D:News

Chinezii isi transforma cainii in animale exotice

Redactia Descopera.ro | 06.09.2010 | ● Vizualizări: 1140
Chinezii isi transforma cainii in animale exotice     hibrizi, creaturi combinate, caine cu blana de tigru, caini cu blana de urs panda, fotografii, metis, atractie in China + zoom
Galerie foto (5)

Atunci cand un caine cu blana de tigru te maraie, nici nu stii daca sa fugi din calea coltilor sai fiorosi sau daca sa il mangai pe cap si sa ii oferi o gustare.

Un astfel de animal chiar exista, iar de la distanta, portocaliul vargat al blanii sale il face sa para un tigru neobisnuit. Insa nu este vorba, in realitate, decat despre un golden retriever, victima celei mai recente obsesii in randul posesorilor de animale din China, aceea de a modifica aspectul cainilor incat sa semene cu alte creaturi.Retrieverului i s-au alaturat, ieri, alti trei prieteni cu blana, al caror colorit modificat este mult mai convingator. Micile ghemotoace pufoase, la randul lor caini, pot fi lesne confundate, de un necunoscator, cu niste pui de urs panda urias, gratie "machiajului" aplicat. Animalele au fost fotografiate weekend-ul trecut, in urma transferarii lor in Zhenghou, din provincia chineza sud-vestica Sichuan.

Sursa: Dailymail

DESCOPERA lumea in care traiesti!

CITESTE SI: