Prima pagină D:News

Cele mai bizare tunsori din China

Redactia Descopera.ro | 08.04.2010 | ● Vizualizări: 1561
Cele mai bizare tunsori din China     china, frizura, tunsoare, bizar, beijing, olimpiada, hong kong, ciudatenie + zoom
Galerie foto (7)

Odata cu dezvoltarea economiei si a liberei initiative, ideile bizare, liberaliste si originale au inceput sa patrunda in vietile cat mai multor chinezi. Prin urmare, scapati de rigoarea de fier impusa in anii Revolutiei Culturale de catre Partidul Comunist, unii chinezi au apelat la tunsori din ce in ce mai ciudate, pentru a se evidentia astfel din randul sutelor de milioane de concetateni din cea mai populata tara a lumii.

1. Scalpul arhitectural
Individul de mai jos si-a transformat ceafa si spatele capului intr-o replica colorata a Pietii Tiananmen din Beijing.


2. Mesajul politic
Acest barbat originar din provincia Henan a ales sa se tunda cu mesaj politic. Tradus, mesajul semnifica "Sarbatoresc a zecea aniversare a intoarcerii Hong Kong-ului la patria mama".


3. Motul copiilor
Orice explicatie este de prisos...


4. Coafura in forma de balena
Pieptanatura voluminoasa din imagine era la mare moda acum 200 ani in Imperiul Chinez, iar aceasta moda da semne ca revine si in zilele noastre.


5. Tunsoare in forma mascotei Expozitiei din Shanghai
Pustiul din imagine este foarte mandru deoarece a reusit sa se tunda in forma simpaticului Haibao, mascota Expozitiei Mondiale din Shanghai 2010.


6. Nostalgia Olimpiadei...
Baietii de mai jos sunt atat de buni prieteni incat au decis sa se tunda impreuna intr-un stil original prin care reamintesc de editia Olimpiadei din 2008, eveniment desfasurat in China. Olimpiada ale carei costuri s-au ridicat la aproape 40 miliarde dolari...

Sursa:WeidAsiaNews

CITESTE SI: