Prima pagină D:News

Caracatita Paul a prezis ca Anglia va gazdui Mondialul din 2018

Redactia Descopera.ro | 08.25.2010 | ● Vizualizări: 50
Caracatita Paul a prezis ca Anglia va gazdui Mondialul din 2018     caracatita, paul, anglia, campionatul mondial, prezicere, medium + zoom
Galerie foto (1)

Paul, celebra caracatita medium care a devenit faimoasa pe parcursul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, si-a schimbat din nou favorita dupa Germania si Spania. De data aceasta, Paul a prezis ca Anglia va castiga cursa pentru organizarea campionatului mondial din anul 2018, depasind toate celelalte patru competitoare.

"Dupa succesul nebun pe care l-a avut in timpul turneului final din Africa de Sud, caracatita Paul este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante nume din miscarea fotbalistica actuala, astfel ca, devenind ambasadorul Angliei pentru cursa organizarii turneului din 2018, este un plus extraordinar pentru englezi", a declarat John Barnes, fost jucator la Liverpool si la nationala Angliei.

Suportul lui Paul pare sa fi venit la timp, mai ales ca un comitet insarcinat cu evaluarea stadioanelor si a infrastructurii va analiza cerea Angliei saptamana viitoare. Anglia este cuna dintre cele 5 tari care si-au depus cererea pentru organizarea turneului mondial de fotbal din anul 2018, si una din cele 8 care si-au manifestat interesul pentru a organiza mondialul din 2022. Rezultatul va fi anuntat la Zurich, in luna decembrie a acestui an.

Sursa: WorldNews

CITESTE SI: