Biblia? Este plina de OZN-uri?

05 10. 2010, 12:53

Descrierea pare desprinsa dintr-un film stiintifico-fantastic sau din relatarile moderne ale martorilor unui fenomen OZN. Ei bine, nu este asa, ci episoadele intregi din care sunt extrase franturile prezentate se gasesc mentionate atat in Vechiul cat si in Noul Testament al Bibliei. Doar ca, este de parere reverendul Barry Downing, fost preot presbiterian, mascate sub forma interventiei divine.



"Daca OZN-urile sunt o forma de energie inteligenta dintr-o alta lume, ele ar putea sa existe de milioane de ani si ar fi putut juca un rol in dezvoltarea religiei biblice, caz la care si achesez", crede Downing.

In cartea publicata in 1968 a barbatului, "Biblia si farfuriile zburatoare", Downing sugereaza ca extraterestri in nave spatiale avansate tehnologic au avut un cuvant de spus in evenimentele expuse in Biblie. "Se pot gasi in cartea sfanta a crestinatatii semne ale unor obiecte care apar pe cer, par controlate inteligent si interactioneaza cu personajele biblice", a mai adaugat reverendul.



Crestinul, care a lucrat 34 de ani ca pastor al Bisericii Presbiteriene Northminister din Endwell, New York, a cercetat neobosit vreme de zeci de ani materiale canonice in cautarea detaliilor legate de fenomenul OZN. El este specializat chiar in studierea legaturii dintre stiintele naturale si teologie.



Teoria conform careia multe evenimente miraculoase din Biblie ar putea fi explicate de interventia unor fiinte extraterestre l-a invadat pe Downing prima oara in anii '60. Este aproape blasfemic, dar barbatul pune evenimente precum despartirea apelor Marii Rosii, ridicarea la cer a lui Iisus si intalnirea cu fiinte superioare a lui Ezekiel pe seama implicarii extraterestre in contextul acelor vremuri. Totusi, fostul preot sustine ca entuziasmul sau pentru vizitatorii extraterestri nu este unul conflictual cu credinta in Sfanta Treime.

Sursa: AOL News

Descopera lumea in care traiesti: