OZN-urile vor aduce evenimente majore pentru pamanteni

08 10. 2010, 12:45

Unul dintre acestia este Wang Sichao, astronom al Observatorului Purple Mountain din cadrul Academiei Chineze de Stiinte. Astronomul a investigat aparitiile de OZN-uri din China timp de aproape 40 de ani si descrie multiplele tipuri de obiecte zburatoare neidentificate dupa cum urmeaza: meteori, puncte luminoase, spirale, elice, stele stralucitoare, bete zburatoare, tuburi, fulgere globulare, "V"-uri.

Wang are o teorie despre motivul pentru care, de-a lungul atator zeci de ani, nu s-a inregistrat vreun progreso concludent in disponibilitatea informatiilor despre OZN-uri - presupunand ca unele dintre acestea chiar sunt vehicule extraterestre.

"Motivul este acela ca un OZN apare aleator si adesea dispare dupa numai cateva secunde sau minute. Inainte ca telescoapele profesionale de mari dimensiuni sa fie pornite si indreptate spre ele, OZN-urile sunt deja plecate. Asadar, ne putem bizui strict pe informatiile provenite de la martorii ocazionali. Astronomii din toata lumea isi intensifica acum eforturile pentru explorarea vietii extraterestre. Cata vreme avem mintile deschise cu privire la exporarea stiintifica a necunoscutului si angajam metode multiple, contactul dintre oameni si extraterestri se va petrece, speram, in acest secol", a declarat cercetatorul.

Sursa: AOL

Descopera lumea in care traiesti: