Aceasta bautura te transforma in barbat! Sau te omoara

19 10. 2010, 13:30

Desigur, conceptul nu este de factura recenta, bizara combinatie exploziva facand parte din coloratele traditii ale piratilor care strabateau Pacificul de Sud prin secolele XVII-XVIII. Figura istorica unanim asociata cu epica licoare bahica este cea a capitanului de vas Edward "Barba Neagra" Teach, despre care se spune ca ar fi depozitat carbuni in butoaiele cu rom pentru a preveni deprecierea bauturii - praful de pusca are in compozitia sa carbune.



Metoda poate parea ridicola dar, mai apropiat de experienta fiecaruia dintre noi, traversarea unei "bai de carbuni" este procesul-cheie care conduce la rafinarea faimosului wiskey Jack Daniel's. Revenind, insa, la romul innobilat, in unele tari africane ravasite de conflicte, praful negru adaugat tariei este adesea amestecat heroina sau cocaina.

Pentru cei care l-au incerca, Man O'War, asa cum se numeste produsul cel putin in Noua Zeelanda, miroase un pic asemenea felului in care oricine isi imagineaza ca ar mirosi incaperile de pe vas ale piratilor de acum 300 de ani - vag mucegait si un pic sulfuros. La aceste nuante olfactive se adauga aroma cumva de anticariat a romului.



Gustand, o fulgeratoare dulceata a ciocolatei isi face simtita prezenta, dar este rapid inlocuita de note tipice pielii tabacite, sustinute de o uscaciune specifica pudrei, ce pare sa declanseze in gura mai mult o implozie decat o explozie.

Daca astfel Man O'War nu era suficient de dur pentru a transforma un baiat in barbat, bautura mai este infuzata si cu un amestec puternic de chili si tutun, totul inghesuit intr-o sticla de wiskey folosita si bine resigilata.

Sursa: Aol News

Descopera lumea in care traiesti: