A fost lansat «aparatul de cafea» ce prepară lapte praf pentru bebeluşi!

27 05. 2011, 10:57

Compania speră că sistemul BabyNes, ce se vinde actual doar în Elveţia, să fie o replică a Nespresso ce va ajuta părinţii aşa cum a ajutat consumatorii de cafea. Maşinăria de cafea va prepara laptele pentru bebeluşi la dozajul şi temperatura potrivită într-un minut de la apăsarea butonului de pornire.

Nestlé susţine că ia în calcul recomandările Organizaţiei Mondiale de Sănătate şi recomandă alăptarea copiilor până în şase luni. Totodată menţionează că produc alternative de înaltă calitate în ceea ce priveşte hrana copiilor. Formula laptelui pentru bebeluşi "vine în întâmpinarea nevoilor de evoluţie nutriţională din primii trei ani de viaţă".

De asemenea, serviciul destinat clienţilor va fi disponibil 24 de ore din 24 şi se va găsi atât pe website, cât şi pe o linie telefonică specială.

Organizaţia Baby Milk Action luptă de ani de zile împotriva companiei Nestlé şi a altor producători de înlocuitori ai laptelui matern. Aceasta a provocat compania pentru a opri depunerea cererilor de promovare şi de începere a furnizării mai multor detalii pe etichetele sale.

Patti Rundall susţine că "dacă ar exista pudră în capsulele de lapte, atunci ar trebui să se adauge apă la o temperatură de 70 de grade, astfel că laptele nu ar putea să se răcească într-un minut".

Compania susţine că va evalua noi pieţe pentru acest produs.

Sursa: The Guardian