Home » Istorie » Lenjeria intimă, de culoarea liliacului, a amantei lui Adolf Hitler va fi scoasă la licitaţie. Care este preţul?

Lenjeria intimă, de culoarea liliacului, a amantei lui Adolf Hitler va fi scoasă la licitaţie. Care este preţul?

Publicat: 03.11.2016
După sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, un soldat a găsit o piesă din lenjeria intimă a Evei Braun şi a adus-o în Statele Unite ale Americii.

O pereche de chiloţi din mătase ce i-au aparţinut lui Eva Braun vor fi vânduţi în cadrul unei licitaţii. Lenjeria în culoarea liliacului pe care Eva a purtat-o pe front a fost găsită de un soldat american într-un buncăr de lângă casa Berghof a lui Hitler, din Alpii Bavariei, unde cei doi amanţi au locuit periodic. 

Aceştia au fost aduşi în Statele Unite ale Amercii după cel-Al Doilea Război Mondial şi au fost vânduţi către un colecţionar britanic. ,,Lenjeria intimă prezintă semne de uzură, însă nu există găuri. Culoarea lor este un liliac pal care s-a estompat cu trecerea timpului. Există o piaţă pentru astfel de lucruri, va fi interesant să vedem care va fi următorul proprietar”.

Aceştia vor fi vânduţi pentru un preţ estimativ de 450 de lire, în cadrul unei licitaţii din Malvern, Worcs. Acelaşi colecţionar vinde şi un ruj roşu care ar aparţinut tot Evei Braun. Rujul se află într-un ambalaj dreptunghiular cu flori şi frunze şi are o oglindă în interiorul capacului.

De asemenea, în cadrul licitaţiei va fi vândut şi un inel care a aparţinut tot Evei, acesta este confecţionat din opal şi este înconjurat de şase rubine, valoarea sa ridicându-se la 300 de lire.

Eva Braun şi Hitler s-au cunoscut când aceasta avea 17 ani şi el avea 40, aceştia s-au căsătorit cu puţin timp înainte de a se sinucide. 

Sursa: Mirror

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase