Home » Lumea digitala » Ce culori de IPhone preferă ruşii

Ce culori de IPhone preferă ruşii

Descopera 04.03.2017
Ce culori de IPhone preferă ruşii
În urma unui studiu recent s-a stabilit ce culori de IPhone preferă ruşii. Potrivit studiului realizat de serviciul internaţional Grabr, cetăţenii ruşi au achiziţionat cel mai des iPhone 7 de culoare negru mat.

Culoarea respectivă a fost preferată de 42% dintre cumpărătorii ruşi. În timp ce 56% dintre cetăţenii din ţările din America Latină au cumpărat iPhone 7 de culoare negru mat, iar, în Statele Unite, această culoare a fost una dintre cele mai populare în rândul a 31% din cumpărători, relatează Rador

În acest context, ruşii cumpără cel mai rar iPhone de culoare negru lucios, doar 5%, iar cele aurii au fost preferatele a 13% dintre ruşii care şi-au cumpărat un astfel de telefon. De altfel, culoarea aurie a fost una dintre cele mai populare în rândul cumpărătorilor din Asia, unde iPhone-urile aurii au fost preferate de 36% dintre cumpărători. Compania Apple a prezentat recent iPhone 7 şi  iPhone 7 Plus de culoare roşie.

După cum anunţă compania pe site-ul instituţiei, acestea vor putea fi achiziţionate, începând din data de 24 martie. iPhone 7 şi iPhone 7 Plus de culoare auriu, argintiu, roz, negru mat, negru lucios pot fi achiziţionate şi ele, începând de astăzi, în Rusia. Amintim că iPhone 7 a fost lansat pe piaţă la data de 23 febuarie 2017.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: