Home » Lumea digitală » Ce vehicule electrice utilizează românii cel mai mult

Ce vehicule electrice utilizează românii cel mai mult

Ce vehicule electrice utilizează românii cel mai mult
Publicat: 31.05.2017
Cele mai vândute vehicule electrice sunt hoverboard-urile, trotinetele, bicicletele şi skateboard-urile. Conform magazinului de tehnologie Quickmobile, românii cheltuiesc în medie 1.400 de lei pentru achiziţionarea acestor aparate.

Conform datelor Quickmobile, cel mai bine vândut vehicul electric este un hoverboard-ul cu difuzor bluetooth incorporat, utilizatorul putând asculta muzică în timp ce se plimbă. Preţul de pornire este de 1.200 de lei. Următoarea poziţie în clasament este ocupată de o trotinetă electrică pliabilă, disponibilă la un preţ de pornire de 1.000 de lei, scrie Mediafax.

Bicicletele electrice ocupă poziţia a treia în top, urmate de skateboard-uri şi drift trike-uri.

Conform datelor companiei, aproximativ 75% din comenzile pentru vehicule electrice înregistrate de retailer sunt generate de bărbaţi. În timp ce aceştia preferă hoverboard-urile, femeile preferă trotinetele electrice.

În ceea ce priveşte bugetul mediu alocat de către români pentru achiziţionarea unui vehicul electric, acesta este de aproape 1.400 de lei, însă sunt şi clienţi care au optat pentru produse mai scumpe, plătind 8.000 de lei pentru un transportator electric.

Din totalul clienţilor care comandă vehicule electrice de pe Quickmobile, cei mai mulţi provin din Bucureşti, urmaţi de cei din Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi şi Baia-Mare.

Quickmobile.ro este un magazin online de telefoane, tablete, gadgeturi şi accesorii din România, fiind completat de o reţea de puncte de vânzare în centrele comerciale din ţară.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

A fost inventat, în sfârşit, adevăratul hoverboard? O companie susţine că da

Un român din Canada a stabilit un record Guinness pentru cel mai lung zbor cu un hoverboard – VIDEO

Japonezii de la Lexus se laudă că au creat un hoverboard ca în „Back to the future” – VIDEO

Această geantă de voiaj inteligentă este jumătate robot, jumătate Segway – VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase