Prima pagină Lumea digitala

Cât de diferit este Galaxy S9 faţă de S8

Redactia Descopera.ro | 01.31.2018 | ● Vizualizări: 1440
Galaxy S9 apare în noi imagini. Cu ce vine diferit faţă de S8      samsung, galaxy S9 + zoom
Galerie foto (1)

Nimeni nu se aştepta ca noua generaţie de smartphone-uri Galaxy S9 să fie foarte diferită din punct de vedere al design-ului faţă de cea de anul trecut. Cu toate acestea, încă ne bucurăm atunci când vedem noi fotografii cu dispozitivele pe care Samsung încă nu le-a anunţat în mod oficial.

De data aceasta avem de a face cu o imagine în care putem vedea atât Galaxy S9 standard, cât şi modelul S9+ unul lângă celălalt, scrie go4it.ro. Curios este însă faptul că parcă marginile din jurul display-ului sunt puţin mai groase decât ne aşteptam.

Sursa imaginilor este deja celebrul Evan Blass de la Venture Beat, care obişnuieşte să pună mâna foarte des pe imagini în exclusivitate cu diverse dispozitive înainte de lansarea lor oficială. Galaxy S9 şi S9+ apar în imaginile publicate de acesta cu un design foarte familiar, însă cu laterale mai groase în jurul panourilor „Infinity Display”. Este posibil ca aceste imagini să fie însă bazate pe un design mai vechi din producţie, sau faptul că sunt generate în 3D pe computer să modifice modul în care curbura display-ului se vede din faţă.

Vedeţi noile imagini cu Galaxy S9 pe go4it.ro.

Tag-uri: samsung | galaxy S9