Home » Lumea digitală » Apple ar putea reduce la jumătate producţia de Iphone X

Apple ar putea reduce la jumătate producţia de Iphone X

Apple ar putea reduce la jumătate producţia de Iphone X
Publicat: 03.02.2018
iPhone X s-a vândut destul de bine în preajma lansării, însă cererea pare să scadă acum că a trecut sezonul sărbătorilor de iarnă. În consecinţă, Apple ar putea limita producţia acestui model la jumătate pentru trimestrul următor şi eventual să renunţe complet la el în această vară, în favoarea unui nou model high-end premium în toamna anului curent.
Informaţiile despre limitarea producţiei de iPhone X vin din partea publicaţiei Nikkei, care susţine că pentru următoarele trei luni, Apple va produce aproximativ 20 de milioane de unităţi iPhone X, pe lângă modelele iPhone 8 care reprezintă încă 30 de milioane de bucăţi. Această cifră este în continuare impresionantă, multe companii concurente sperând să poată produce cantităţi atât de mari ale dispozitivelor lor de top pe care să le şi poată vinde apoi către utilizatori.
 
Faptul că Apple limitează cererea pentru componentele high-end din iPhone va avea un efect şi asupra planurilor şi proiecţiilor de încasări şi vânzări ale furnizorilor. De asemenea, Nikkei spune că alţi producători ar putea fi reticenţi să adopte noi tehnologii precum display-uri OLED cu rezoluţii înalte, senzori pentru recunoaştere facială şi alte componente scumpe, întrucât piaţa nu pare să fie pregătită pentru dispozitive atât de scumpe.
 
Citeşte continuarea pe Go4it
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase