Home » Lumea digitală » Telefonul BlackBerry Key2 apare în noi imagini înainte de dezvăluirea oficială. La ce să se aştepte utilizatorii

Telefonul BlackBerry Key2 apare în noi imagini înainte de dezvăluirea oficială. La ce să se aştepte utilizatorii

Telefonul BlackBerry Key2 apare în noi imagini înainte de dezvăluirea oficială. La ce să se aştepte utilizatorii
Publicat: 05.06.2018
BlackBerry Key2 nu este tocmai un secret. Compania canadiană a început de câteva săptămâni să promoveze lansarea dispozitivului de pe data de 7 iunie 2018, însă supriza pare să fie stricată, întrucât imagini de presă cu dispozitivul au ajuns deja pe internet, alături de câteva detalii despre hardware-ul intern al acestuia. Desigur, sursa acestor imagini este nimeni altul decât Evan Blass, faimos pentru leak-uri despre smartphone-uri.

BlackBerry Key2 nu va fi foarte diferit faţă de modelul KeyONE lansat anterior. Acesta va păstra design-ul frontal cu ecran de 4,5”, butoane capacitive fizice şi tastatură fizică QWERTY, însă anumite aspecte au fost îmbunătăţite. De exemplu, dispozitivul pare să fie mai compact de această dată, iar marginile rotunjite au fost înlocuite cu o ramă metalică mai pătrăţoasă, care ar putea oferi o prindere mai bună în mână. Putem observa din imagini că spatele cauciucat nu a dispărut, iar camera foto a primit un upgrade sub forma unui sistem dual camera. Jack-ul de căşti este de asemenea prezent în partea de sus, scrie go4it.

Butoanele laterale sunt trei la număr. Avem butonul de volum cu două poziţii (sus şi jos), alături de butonul power şi butonul proprietar care va fi folosit de software-ul Android personalizat de BlackBerry. În ciuda faptului că noul Key2 poartă brandul BlackBerry, harwdare-ul este dezvoltat de TCL, compania canadiană fiind responsabilă doar cu dezvoltarea sistemului de operare şi aplicaţiilor proprietare.

La nivel hardware, informaţiile disponibile în prezent sugerează un ecran QHD şi un chipset mai puternic, dar tot din gama mid-range: Snapdragon 660 de la Qualcomm. Detaliile complete vor fi prezentate joi, 7 iunie în cadrul unei conferinţe oficiale.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase