Primele detalii despre Huawei P30, smartphone-ul cu care compania chineză doreşte să devină liderul producătorilor de telefoane

09 01. 2019, 14:00

OnLeaks, o sursă destul de credibilă atunci când vine vorba despre imagini cu dispozitive încă nelansate a publicat primele imagini cu design-ul complet al smartphone-ului Huawei P30. Acestea sunt realizate cel mai probabil după proiecte CAD folosite de producătorii de accesorii, precum huse şi protecţii pentru display, deci ar trebui în linii mari să fie destul de apropiate de design-ul final al telefonului. Huawei P30 poate apărea în magazine la începutul lunii martie, însemnând că ar trebui să fie în producţie.

În versiunea sa standard, Huawei P30 pare să adopte noul design cu „notch” în formă de picătură de apă, unul care se aseamănă cu cel pe care l-am întâlnit în urmă cu aproape doi ani pe Essential Phone. Difuzorul pentru apeluri este integrat într-o fantă deasupra camerei. În partea de jos a ecranului există un mic spaţiu negru, care este însă mult prea îngust pentru a găzdui un senzor de amprentă, aşa cum au avut modelele P20 de anul trecut. Senzorul de amprentă nu se găseşte însă nici pe partea din spate, ceea ce sugerează că avem de a face cu un dispozitiv cu senzor de amprentă sub display, precum cel al Mate 20 Pro.

Citeşte continuarea pe go4it.