Cât va costa iPhone SE2?

19 10. 2019, 15:00

Ştim de ceva vreme că un nou iPhone „ieftin” va fi lansat. În timp ce perioada de lansare este încă sub semnul întrebării, cele mai multe zvonuri spun că iPhone SE2 ar putea debuta în primăvara anului viitor, cu un design inspirat de iPhone 8, cu hardware puternic, „împrumutat” de la noua generaţie iPhone 11. Conform Ming-Chi Kuo, un analist de business taiwanez care se bazează pe surse din rândul furnizorilor de componente Apple, acum ştim cam cât va costa noul iPhone SE2.

Kuo spune că în primăvară, Apple va lansa noul telefon iPhone SE2 (numele nu este confirmat încă) cu un design familiar. Acesta ar putea fi ultimul telefon bazat pe design-ul care a început cu iPhone 6 în 2014, însă va folosi multe dintre tehnologiile mai noi de pe iPhone-uri. Da, acesta va fi echipat cu un ecran de 4,7” cu ramă pronunţată deasupra şi sub acesta, însă va beneficia de procesorul Apple A13 Bionic.

Cel mai posibil, camerele de pe iPhone 8 vor fi păstrate, cu senzor de 12 megapixeli pe spate şi de 7 megapixeli pe partea din faţă. De asemenea, acesta ar putea fi ultimul telefon Apple echipat cu senzorul de amprentă Touch ID. Kuo spune că iPhone SE2 va înlocui în ofertă modelul iPhone 8 care este acum modelul de bază al companiei, păstrând preţul de pornire al acestuia, însă oferind hardware mai puternic în schimb.

Astfel, un iPhone SE2 ar putea porni de la 399 dolari, spune Kuo, cu opţiuni de stocare de 64 şi 128 GB. 

Citeşte continuarea pe Go4it!