Home » Lumea digitală » Google Chrome primeşte o funcţie care-ţi va permite să ţii sute de tab-uri deschise

Google Chrome primeşte o funcţie care-ţi va permite să ţii sute de tab-uri deschise

Google Chrome primeşte o funcţie care-ţi va permite să ţii sute de tab-uri deschise
Publicat: 18.04.2020
Google Chrome va permite organizarea pe grupuri a tab-urilor active, încât acestea să nu mai aglomereze interfaţa aplicaţiei.

Ajungând din urmă browserul Opera, care a primit în luna februarie o funcţie care permite gruparea tab-urilor în spaţii de lucru virtuale, Google Chrome va permite organizarea pe grupuri a tab-urilor active, încât acestea să nu mai aglomereze interfaţa aplicaţiei.

Mai ales pe PC-urile de generaţie mai nouă, folosirea conştiincioasă a browserului web prin eliminarea periodică a tab-urilor pe care nu le folosim imediat nu mai este absolut necesară, optimizările pentru reducerea consumului de memorie şi procesor permiţând acomodarea unui număr impresionant de tab-uri fără a compromite semnificativ performanţele resimţite. Totuşi, la partea de ergonomie lucrurile nu stăteau chiar atât de bine, colecţionarea unui număr prea mare de tab-uri făcând aproape imposibilă folosirea eficientă a browserului web.

Din fericire, Google rezolvă această problemă adăugând în browserul Chrome funcţia Tab Groups. Accesibilă. Disponibilă începând cu versiunea Chrome 81, noua opţiune Add to new group poate fi găsită dând click-dreapta pe orice tab activ.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase