Home » Lumea digitală » Sticla de pe camera Galaxy S20 Ultra se sparge uşor

Sticla de pe camera Galaxy S20 Ultra se sparge uşor

Sticla de pe camera Galaxy S20 Ultra se sparge uşor
Publicat: 04.05.2020
Mai mulţi utilizatori, care susţin că au folosit telefonul în mod obişnuit, s-au trezit cu sticla de protecţie de deasupra camerei foto spartă în diverse locuri, fără ca telefonul să fie lovit fizic în zona respectivă.

Imaginile, publicate pe forumurile Samsung vorbesc de la sine. Sticla de pe camera modelului Galaxy S20 Ultra, de altfel un panou independent de cel de pe spatele telefonului şi la rândul său de mari dimensiuni, se crapă şi chiar sparge. Unii spun că iniţial, problema se manifestă sub forma unei crăpături, care creşte în timp. La nivel de funcţionalitate, acest prim simptom se manifestă în utilizare cu limitarea capabilităţilor de zoom ale telefonului, dacă respectiva crăpătură se intersectează cu această cameră. Apoi, în timp, această problemă poate evolua într-o gaură în sticlă.

Întrucât este greu de demonstrat că această sticlă se sparge de la sine, utilizatorii sunt nevoiţi să plătească din buzunar pentru reparaţii, care costă 100 de dolari/euro pentru cei care beneficiază de programul Premium Care, sau chiar 400 de dolari/euro pentru cei care repară această problemă în service.

Momentan, Samsung nu recunoaşte această problemă cu Galaxy S20 Ultra drept una de design, deci reparaţiile în garanţie sunt momentan excluse. 

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase