Home » Lumea digitală » Find My Mobile poate fi folosită și pentru găsirea telefoanelor care nu sunt conectate la rețea

Find My Mobile poate fi folosită și pentru găsirea telefoanelor care nu sunt conectate la rețea

Find My Mobile poate fi folosită și pentru găsirea telefoanelor care nu sunt conectate la rețea
Publicat: 28.08.2020

Samsung a adus îmbunătățiri funcției Find My Mobile, permițând utilizatori să folosească un alt telefon Samsung pentru a-și recupera telefonul pierdut, atât timp cât cunosc zona aproximativă unde l-au rătăcit.

Mai mult decât atât, poți debloca dispozitivul Samsung rătăcit și recuperat chiar dacă, din pricina aceluiași lapsus de memorie, i-ai uitat inclusiv parola, PIN-ul sau tiparul folosit pentru deblocarea ecranului. Dispozitivul rătăcit trebuie doar să fie conectat la un cont Samsung la care ai acces.

Find My Mobile, în modul offline

Însă potrivit descoperirilor făcute de entuziaști ai forumului XDA Developers, funcția de localizare implementată de Samsung are „puteri” nebănuite, putând fixa locația chiar și pentru dispozitivele care nu sunt conectate deloc la rețeaua de telefonie mobilă, sau cea Wi-Fi.

În mod sugestiv, denumită Offline finding, funcționalitatea poate fi accesată doar dacă folosești în rolul de „detector” un alt telefon Samsung, iar pe telefonul rătăcit a fost în prealabilă bifată opțiunea Offline finding.

Potrivit Samsung, „Acest lucru va permite ca telefonul dvs. să fie găsit de dispozitivele Galaxy ale altor persoane chiar și atunci când nu este conectat la o rețea. De asemenea, va permite utilizarea telefonului pentru a scana dispozitivele Galaxy pierdute care pot fi în apropiere. Puteți, de asemenea, găsiți ceasuri și căștile audio dacă acesta a fost ultimul dispozitiv la care s-au conectat. ”

Citește continuarea pe Go4it!

Samsung va lansa un telefon pliabil ieftin

Cum va arăta Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung a stabilit data lansării următorului smartphone vârf de gamă

Samsung brevetează un nou tip de cameră foto pentru dispozitivele sale

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase