Home » Lumea digitală » Utilizatorii de Pixel 3 și Pixel 4 reclamă probleme la acumulatori

Utilizatorii de Pixel 3 și Pixel 4 reclamă probleme la acumulatori

Utilizatorii de Pixel 3 și Pixel 4 reclamă probleme la acumulatori
Publicat: 15.09.2020

Posesorii de telefoane Pixel 3 și Pixel 4 reclamă tot mai des probleme la acumulatori, simptomele pornind de la reducerea inexplicabilă a autonomiei, până la baterii umflate care deformează și dezlipesc partea din spate a telefonului.

Aparent, fără legătură cu nemulțumirile legate de autonomia deja modestă a acestor telefoane, problemele ar putea fi totuși o consecință nefericită a alegerii unor acumulatori de capacitate prea mică, chiar de producătorul Google (2915 mAh și 3430mAh). Încărcați mai des pentru a compensa durata redusă de funcționare, acumulatorii s-au uzat în ritm accelerat. La început, uzura acumulatorilor se manifestă prin reducerea capacității de stocare, fapt ce motivează încărcarea și mai frecventă a telefonului, creând un veritabil cerc vicios al cărui deznodământ poate fi observat în imaginea de mai jos.

O serie de probleme comune

Uneori, acumulatorii aflați la finalul duratei de viață se pot umfla (de regulă, în timp ce telefonul este lăsat la încărcat). În mod ideal, carcasa nu foarte rigidă va flexa pentru a elibera presiunea exercitată de la interior, chiar prin dezlipirea anumitor elemente special proiectate pentru îndepărtare ușoară.

Vestea bună este că, deocamdată, niciunul dintre telefoanele Pixel cu probleme la acumulator nu a cauzat incidente nefericite. Vestea proastă este că incidența acestor cazuri nu poate decât să crească, pe măsură ce acumulatorii folosiți continuă să acumuleze în mod accelerat cicluri de încărcare/descărcare.

Citește continuarea pe Go4it!

Primele detalii despre Google Pixel 4A

Cum arată Pixel 4 la interior?

Google „cumpără” feţele utilizatorilor cu 5 dolari pentru a îmbunătăţi recunoaşterea facială de pe Pixel 4

Pixel 4 şi Pixel 4 XL apar în fotografii noi, cu un ecran fără notch, dar cu design „ciudat”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase