LG a lansat Wing 5G, un telefon slider cu două ecrane

18 09. 2020, 00:00

LG a anunțat în sfârșit modelul Wing 5G, telefonul cu slider la 90 de grade și două ecrane, despre care am auzit în ultimele câteva luni din zvonuri.

Se pare că acest model integrează mai multe funcții avansate decât ne-am fi așteptat inițial, acesta fiind echipat și cu o cameră neobișnuită, capabilă să ofere filmări în stil „gimbal”, cu tot cu funcții de stabilizare și panning în patru direcții, chiar dacă integrează doar camere fixe.

LG Wing 5G vine cu o configurație de medie, dar un design ieșit din comun

La fel ca modelul Velvet 5G, noul smartphone cu design neobișnuit de la LG, este un dispozitiv din gama mid-range premium. Astfel, este echipat cu un chipset Snapdragon 765, 8 GB memorie RAM și 256 GB stocare internă. Telefonul are și slot microSD, un acumulator de 4.000 mAh și o cameră frontală retractabilă, în partea de sus. De altfel, design-ul telefonului nu ar permite integrarea unei camere în colțul de sus al ecranului sau chiar pe centru, pentru că ecranul principal se întoarce la 90 de grade printr-un sistem slider.

Acesta poziționează ecranul principal în partea de sus a dispozitivului pe orizontală, dezvăluind un ecran secundar pe format mai pătrat, în partea de jos. Ecranul principal are diagonală de 6,8” și este recomandat pentru consum de conținut multimedia, în timp ce pe ecranul secundar pot apărea informații extra, butoane de control sau poate rula o aplicație separată.

Citește continuarea pe Go4it!

Lansarea lui Razer Phone 3 a fost anulată. Angajaţii diviziei de smartphone-uri vor fi concediaţi sau relocaţi în cadrul companiei

Samsung a înregistrat un brevet pentru un smartphone transparent

Experții au găsit ”călcâiul lui Ahile” al unui miliard de smartphone-uri cu Android

Cum arată și ce dotări au noile smartphone-uri OPPO din seria A, lansate în România