Home » Lumea digitală » Inteligența artificială, noul tău antrenor personal. Ce oferă Tempo Studio, un sistem revoluționar de antrenament la domiciliu

Inteligența artificială, noul tău antrenor personal. Ce oferă Tempo Studio, un sistem revoluționar de antrenament la domiciliu

Publicat: 11.10.2020

Cu ajutorul Tempo Studio, un sistem revoluționar de antrenament la domiciliu, poți obține, de fapt, antrenamente personalizate de calitate premium fără a fi nevoit să părăsești vreodată confortul casei tale.

Tempo Studio este una dintre cele mai inovatoare și avansate soluții de antrenament la domiciliu create vreodată. Este un sistem de fitness all-in-one, care combină tehnologia de ultimă generație cu un design elegant, care economisește spațiul, oferind toate avantajele unei săli de sport fără a fi nevoie să ieși vreodată din casă.

Sistemul Tempo Studio este uimitor de compact

Piesa centrală a sistemului Tempo Studio este un dulap elegant în formă de șevalet, cu un ecran HD tactil HD care are o diagnoală de 106 cm, precum și difuzoare stereo de 60 w, un senzor de mișcare și o gamă diversă de echipamente de antrenament premium care pot fi depozitate cu ușurință în interior. Afișajul cu ecran tactil, difuzoarele și senzorul de mișcare permit participarea la cursuri de fitness în timp real, dar și la cerere, predate de instructori de top. Totodată, poți obține sfaturi în timp real.

Echipamenul include o bară pentru haltere, gantere, saltele de antrenament, precum și un monitor pentru ritmul cardiac.

Te temi că nu ai suficient spațiu? Sistemul Tempo Studio este uimitor de compact. Are o înălțime de doar 1,82 m și ocupă doar 3 m2 de suprafață. Dacă ai suficient spațiu în casă pentru a face exerciții pentru abdomene sau flotări, atunci ai spațiu destul și pentru pentru Tempo Studio.

Ca și cum ai avea un antrenor personal la dispoziția ta la fiecare oră din zi

Mai mult, Tempo Studio folosește tehnologie 3D și inteligență artificială (AI) pentru a oferi mai multe tipuri de analize biomecanice și informații disponibile până acum doar sportivilor profesioniști.

În timpul antrenamentelor live, antrenorii sunt anunțați în timp real dacă faci vreo greșeală, astfel încât să îți poată spune când să-ți îndrepți spatele și când să ții genunchii cât mai sus, potrivit Futurism.

În timpul antrenamentelor la cerere, AI oferă sfaturi personalizate și indicii vizuale ușor de înțeles pe ecran. Cu alte cuvinte, este ca și cum ai avea un antrenor personal la dispoziția ta 24 de ore în fiecare zi.

Vă mai recomandăm să citiți și:

De ce ne este greu să pierdem ultimele kilograme înainte de a atinge ”greutatea perfectă”?

Cheia pierderii în greutate ar putea fi reprezentată de momentul zilei în care alegem să face exerciţiile fizice

Cât timp trebuie să ții post pentru a scăpa de kilogramele în plus. Un nou studiu oferă răspunsul

Alimentele „ultra-procesate”, asociate cu îmbătrânirea avansată la nivel celular

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase