Un pui de vulpe tare jucăuş a devenit vedetă pe internet

10 01. 2017, 11:00

Filmuleţul video, în care este imortalizat momentul când puiul de vulpe se joacă cu lumina unui laser, arată care este reacţia acestui animal atunci cand el are de a face cu un banal laser. Din înregistrare se vede clar că vulpea are parte de o distracţie pe cinste. Înregistrarea, în care puiul de vulpe urmăreşte lumina laserului şi apoi sare să o prindă, în timp ce laserul se mişcă aleatoriu când jos, când sus, se bucură de mare popularitate pe reţeaua de socializare Instagram.

Filmuleţul a fost înregistrat în Extremul Orient Rus, pe insula Ruskii. Vulpile de pe această insulă nu se tem de oameni. Singura ocupaţie a vulpilor de aici este să atragă atenţia turiştilor pentru a primi mâncare şi să alerge toată ziua.

Ele sunt foarte prietenoase şi până în prezent, deşi sunt sălbatice, turiştii nu s-au aflat în pericol, neexistând niciun incident semnalat. Ca urmare, a devenit un bun prilej pentru toţi amatorii de distracţie de a vizita insula şi a urmări micuţele animale, relatează NEWSru.co.il. Un localnic a fost cel care a înregistrat puiul de vulpe, jucându-se cu lumina unui laser, şi a postat înregistrarea pe reţeaua de socializare. Observăm că puiul de vulpe se joacă cu lumina unui laser exact ca o pisică. 

Sursa: Rador

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Scene COMICE în lumea animalelor. Ce a păţit o vulpe în timp ce a sărit în zăpadă după pradă – VIDEO
 
Vulpe pusa pe fuga de propria cina (FOTO)
 
Peste 100 de pantofi, furati de… o vulpe
 
Cum îşi face o vulpe un sandviş cu şuncă – VIDEO