Imagini impresionante cu cerbi care se duelează în pădurile Brașovului. Animalele se luptă pentru dreptul la împerechere

30 10. 2020, 14:00

Imagini impresionante cu cerbi care se duelează în Pădurile Brașovului au fost înregistrate cu ajutorul unor camere montate în sălbăticie. În această perioadă a anului, animalele se luptă pentru a avea dreptul să se împerecheze.

Potrivit reprezentanților Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt, în luna octombrie cerbii își „curtează” femelele, își etalează eleganța dar și forța.

„În octombrie, cerbii își amintesc că în dragoste e ca în război, iar acest lucru îl fac la propriu. Cerbii se duelează pentru marele premiu: dreptul de împerechere”, au anunțat, pe Facebook, administratorii pădurilor brașovene, potrivit Mediafax.

Oamenii au grijă de aceste animale emblematice pentru Brașov.

Astfel de scene au fost surprinse de camerele de monitorizate pe care Regia le-a amplasat în pădurile Brașovului. În fondul cinegetic administrat de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt sunt în jur de 90 de cerbi.

Populația este viguroasă, deși există prădători, pentru că oamenii au grijă de aceste animale emblematice pentru Brașov.