Home » Știință » Cu o lună înainte de un infarct miocardic, corpul te avertizează – iată cele opt semne

Cu o lună înainte de un infarct miocardic, corpul te avertizează – iată cele opt semne

Cu o lună înainte de un infarct miocardic, corpul te avertizează – iată cele opt semne
Publicat: 17.12.2017
În întreaga lume, bolile de inimă sunt printre cele mai comune cauze ale decesului. Infarctul miocardic este rezultatul unui blocaj al arterelor coronare sau circulaţia proastă. Acestea nu vin fără avertisment, de aceea este important să „îţi asculţi” corpul atunci când îţi arată problemele.

1. Durerile în piept, braţe, umeri sau spate sunt steguleţe roşii importante, de aceea trebuie contactat un medic cât mai repede cu putinţă, scrie Top Buzz.

2. Slăbiciunea neobişnuit de accentuată din corp poate fi un semn al problemelor de inimă şi un semnal ale unui infarct. Slăbiciunea poate fi rezultatul îngustării arterelor care duce la circulaţia slabă a sângelui.

3. Te simţi ameţit. Acest lucru poate fi cauzat tot de circulaţia precară a sângelui, care nu permite creierului să aibă suficient sânge.

4. Îţi este frig, te simţi rece şi ai o stare generală de rău. De asemenea, transpiraţia rece este un semn că organismul se simte stresat.

5. Înainte cu o lună de la infarct, mulţi pacienţi au afirmat că au fost răciţi sau au avut unele simptome ale răcelii.

6. Te simţi obosit şi slab în mod constant. Cu o circulaţia a sângelui proastă, corpul tău trebuie să lucreze din greu şi în acelaşi timp ineficient.

7. Îţi este greu să respiri. Dacă găseşti că dificultatea de respiraţie este o chestiune constantă, ar trebui să mergi la doctor.

8. Persoanele care suferă de indigestie, dureri abdominale şi aciditate sunt sfătuite să viziteze un medic pentru a elimina posibilitatea apariţiei unui atac de cord.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cum să recunoşti un atac de cord cu o lună mai devreme ca acesta să se întâmple

Aceste sfaturi te pot ajuta să reduci riscul unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral

ŞASE simptome care apar cu o lună înaintea unui atac de cord

Atacul de cord se manifestă diferit la femei şi la bărbaţi

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase