Home » Știință » Declaraţii uimitoare ale unui savant de la NASA: este posibil ca extratereştrii să ne fi găsit deja

Declaraţii uimitoare ale unui savant de la NASA: este posibil ca extratereştrii să ne fi găsit deja

Declaraţii uimitoare ale unui savant de la NASA: este posibil ca extratereştrii să ne fi găsit deja
Publicat: 07.12.2018
NASA doreşte să găsească urme de viaţă extraterestră. Deşi agenţia spaţială americană nu a găsit dovezi clare ale existenţei extratereştrilor, un savant NASA crede că deja am fost vizitaţi de extratereştri, aici, pe Terra.

Într-o nouă lucrare, Silvano P. Colombano, care este atât savant la Ames Research Center al NASA cât şi profesor, teoretizează că viaţa inteligentă poate să nu fie ceea ce ne aşteptăm şi aceasta nu trebuie neapărat să folosească elementele chimice cu care omenirea este obişnuită, precum carbonul, scrie Fox News.

„Doresc să subliniez că inteligenţa pe care am găsi-o şi care ne-ar găsi (dacă nu a făcut-o deja) poate să nu fie produsă de organisme bazate pe carbon precum noi”, a scris Colombano în articol.

Aşadar, dacă extratereştrii nu sunt din carbon, ce înseamnă acest lucru pentru premizele noastre în căutări? Ei bine, Colombano susţine că are o semnificaţie importantă. 

„Speranţa de viaţă cunoscută nu ar mai fi o limitare, iar dimensiunea ‘exploratorului’ poate fi şi extrem de mică”, a adăugat Colombano.

Cercetătorul sugerează şi că extratereştrii ar fi putut dezvolta tehnologie pe care oamenii încă nu o înţeleg, făcând călătoria interstelară posibilă. „Dacă adoptăm un nou set de premize despre ce am putea găsi, unele dintre fenomenele întâlnite s-ar putea potrivi cu anumite ipoteze şi am putea începe o investigare serioasă”, a sugerat acesta. 

„Considerând că dezvoltarea tehnologică a civilizaţiei noastre a început abia acum circa 10.000 de ani iar apariţia metodelor ştiinţifice nu are nici 500 de ani, putem preciza că avem o problemă reală în prezicerea evoluţiei tehnologice chiar şi pentru următorii o mie de ani”, a menţionat Colombano.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Serviciile secrete si extraterestrii – povestea unor relatii nerecunoscute

Caracatiţele sunt extratereştri din afara spaţiului aduşi pe Terra de meteoriţi?! Această ipoteză nu este atât de neverosimilă

Un fost cercetător din cadrul NASA susţine că extratereştrii există, iar guvernele încearcă să muşamalizeze apariţiile. ”Nu aveţi nicio idee ce se află acolo”

Acum ştim unde vânează NASA viaţă extraterestră. A fost ales locul pentru amartizarea roverului Mars 2020

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase