Prima pagină Timp Liber

Hot sites (martie)

Redactia Descopera.ro | 07.20.2006 | ● Vizualizări: 92

Vrei sa te saturi de viata si vedetele de la Hollywood si sa-i petreci in acelasi loc si pe Sfantul Valentin dar si Dragobetele? Toate astea, dar si cel mai tare muzeu al computerelor din ultmii 20 de ani sunt disponibile online!

Roz si bombon

Intreg site-ul (www.spoonmantics.com) pluteste intr-un fluid rozaceu-liliachiu, dulce pana la exasperare si dincolo de ea, cu zorzoane purpurii si sugestii de valuri nuptiale, animatie languroasa si propuneri care nici macar nu sunt indecente. De fapt, e un loc de unde, desi Sf. Valentin cu Dragobete-n brate au disparut in ceata lui februarie, se mai pot comanda varii cadouri cu inimioare fragile dar pline de paiete, cu bomboane si ingerasi de zahar, cu rame pentru poze in doi sau cu parfumuri de lacrimioare pentru persoana iubita (de voi sau de altii). Nu in ultimul rand, site-ul contine versuri de amor ready-made, pe care nu trebuie decat sa le copiati cu coltul inimii sangerande pe o bucata de hartie.

Frivol, dar amplu

Cum Oscarurile bat in geam si se cutremur fanii, www.hollywoodtuna.com va poate ostoi negresit pofta de vedete. Ba chiar poate s-o faca sa dispara pentru vreme indelungata, cu varsaturi si nevoie de Emetiral. E un site plin de "tuna" dar nu pestele sau fructul sunt la mijloc, ci vorba dusa sub forma de barfa despre tot ce a miscat, misca si va misca la Hollywood. Parte dintre zvonuri au o buna samanta de adevar, multe sunt inventate pentru hazul internautilor, iar link-urile sunt infinite ca Gradina Domnului.

Unde-s PC-urile de-altadata?

Si pentru ca un strop de seriozitate amestecat cu doua parti de nostalgie si cu una de pasiune nu strica niciodata, iata o adresa care, suntem convinsi, va fi pe placul multor manuitori de computere: www.old-computers.com. Pagina contine un muzeu al computerelor din ultimii douazeci de ani, cu imagini, explicatii interesante, date tehnice si fise biografice. Intr-o sectiune separata, este relatata "lunga istorie" a miraculoaselor masinarii care au schimbat fata lumii, incepand cu stramosii stramosilor lor, cei de la anul 1915. Exista, de asemenea, interviuri cu personalitati din lumea informaticii, ca si un capitol destinat colectionarilor (de PC) de pretutindeni.