Home » D:News » MESAJE DE PAŞTE. Urări şi sms-uri pentru cei dragi, pentru prieteni, colegi şi familie

MESAJE DE PAŞTE. Urări şi sms-uri pentru cei dragi, pentru prieteni, colegi şi familie

Publicat: 30.04.2016
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. Urările de Paşte reprezintă pentru mulţi dintre noi o provocare. Există însă câteva mesaje "universale" ce pot fi trimise celor dragi de sărbători.

MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. „Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

„Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!”

MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. „Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!”

„Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paste Fericit alături de toţi cei dragi!”

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”

MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. „Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!”

„Îţi doresc să sărbătoreşti fiecare zi ca şi când ar fi ziua sfântă a Învierii! Nu uita să te bucuri chiar şi de lucrurile mărunte din viaţa ta şi să îi apreciezi pe cei dragi. Sărbătoarea Paştelui să vă aducă mai aproape! Îţi urez din toată inima un Paste Fericit!”

MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. „Fie că sfântă sărbătoare a învierii Domnului să va aducă cele patru taine divine: lumina, înţelepciune, dragoste, speranţa. Un Paşte Fericit!”

„Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!”

Felicitări de Paşte din perioada interbelică şi a războaielor mondiale

MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. Dacă acum, la modă, sunt felicitările virtuale şi sms-urile cu ocazia sărbătorilor, fie că este vorba de Crăciun, Anul Nou sau Paşte, în perioada de dinainte de era Internetului şi a telefoanelor mobile, urările se făceau prin scrisori sau felicitări frumos colorate. Unele au fost, însă, cenzurate de autorităţile de atunci.

Pe internet există, expuse spre vânzare, o multitudine de felicitări din perioada interbelică, dar şi din timpul celor două războaie mondiale.

Felicitare din 1915

Felicitare din 1925

MESAJE DE PAŞTE. Felicitarea cenzurată de regimul mareşalului Antonescu

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase