Home » D:News » Interpreta personajului „Doamna cu butucul” din „Twin Peaks” a murit – VIDEO

Interpreta personajului „Doamna cu butucul” din „Twin Peaks” a murit – VIDEO

Publicat: 29.09.2015
Catherine Coulson, interpreta personajului Margaret Lanterman - supranumită "Doamna cu butucul" - din serialul de televiziune "Twin Peaks", a murit din cauza unui cancer, la vârsta de 71 de ani, a anunţat, luni, agentul de presă al actriţei americane, informează people.com.

„Fiecare om e special, dar Catherine Coulson era o vedetă strălucitoare care îşi încheia fiecare e-mail sau conversaţie telefonică spunând «Te iubesc». Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima cât de mult ne va lipsi”, a declarat agentul actriţei, Mary Dangerfield.

Potrivit presei internaţionale, Catherine Coulson ar fi trebuit să îşi reia rolul din „Twin Peaks” în următorul sezon al acestui show TV, creat de David Lynch şi Mark Frost, care va avea premiera în 2016 pe postul Showtime.

„Astăzi, am pierdut una dintre cele mai dragi prietene ale mele, Catherine Coulson. Catherine a fost o valoare solidă. Îşi ajuta întotdeauna prietenii – era plină de iubire pentru toată lumea, pentru familie, pentru colegi”, a declarat regizorul David Lynch.

„Era o actriţă care muncea fără să obosească. Avea un simţ al umorului extraordinar – îi plăcea să râdă şi să-i facă pe oameni să râdă. Era o persoană spirituală – practica de multă vreme meditaţia. Era «The Log Lady» («Doamna cu butucul»)”, a adăugat cineastul american.

Catherine Coulson a reluat rolul „Doamnei cu butucul” şi în lungmetrajul „Twin Peaks: Fire Walk With Me” din 1992.

Recent, actriţa americană a apărut pe micile ecrane în mai multe episoade ale serialelor „Portlandia” şi „Psych”.

Catherine Coulson a fost căsătorită cu actorul Jack Nance, de care a divorţat însă în anul 1976, şi are o fiică, Zoey, cu cel de-al doilea soţ, Marc Sirinsky.

Sursa Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase