Home » D:News » Zece motive pentru care femeile inteligente iubesc sarcasmul

Zece motive pentru care femeile inteligente iubesc sarcasmul

Zece motive pentru care femeile inteligente iubesc sarcasmul
Publicat: 24.08.2017
Deşi unii spun că sarcasmul este doar o formă de a-i face pe cei din jur să se simtă prost, totodată fiind un mecanism de apărare umană, studiile au arătat că persoanele care iubesc sarcasmul sunt persoane inteligente şi elocvente.

Potrivit One.ro, acestea sunt cele zece motive pentru care femeile iubesc sarcasmul.

1. Te ajută să cunoşti oamenii cu adevărat

Conform psihologilor de la Universitatea din Haifa, să înţelegi alţi oameni şi emoţiile acestora este echivalent cu abilitatea de a înţelege sarcasmul.

2. Sarcasmul este un semn al inteligenţei

Studiile au arătat că pentru a înţelege sarcasmul creierul lucrează mult mai rapid. Asta înseamnă că femeile sarcastice au o minte extrem de agilă.

3. Femeile sarcastice sunt foarte bune în rezolvarea problemelor

Atunci când creierul lucrează la un nivel înalt, înseamnă că acea persoană poate veni mai rapid cu o soluţie în rezolvarea unei probleme faţă de alte persoane.

4. Femeile sarcastice comunică mai eficient

Conform unui lingvist de la Colegiul McAllister, sarcasmul este un limbaj principal în societatea modernă. Femeile sarcastice întotdeauna vor fi în centrul atenţiei.

5. Femeile sarcastice sunt greu de rănit

O femeie sarcastică va fi întotdeauna destul de inteligentă astfel încât să nu pună totul la suflet. Şi, pe lângă faptul că pot îndura vorbele grele aduse la adresa lor, pot provoca persoanele din jurul lor. E greu să îţi imaginezi o astfel de femeie în postura de victimă, nu?

6. Sarcasmul este util pentru sănătatea mentală

Conform cercetării unui neuropsiholog de la Universitatea din California, inabilitatea de a răspunde sarcasmului poate rezulta devzoltarea unei boli asupra creierului. Pentru a rămâne sănătoşi, trebuie să folosim sarcasmul cât mai des.

7. O femeie sarcastică îi poate face pe cei din jur să devină mai inteligenţi

Comunicând constant cu cei din jur, femeile sarcastice tind să devină o influenţă asupra creierelor altor persoane. Aşa că, dacă te duci la cumpărături, te uiţi la TV sau faci orice altceva alături de o femeie sarcastică, creierul tău va lucra mai rapid decât de obicei şi va fi capabil să înţeleagă glumele interlocutorului.

8. Femeile sarcastice pot doborî orice persoană cu un singur cuvânt

Într-un război al cuvintelor, o femeie sarcatică nu are egal. Dacă cineva îi adresează unei femei sarcastice ofense, acea persoană va regreta decizia făcută, mai ales că, de cele mai multe ori, cuvintele pot fi foarte dureroase.

9. O femeie sarcastică te poate insulta oricând şi în acelaşi timp te poate face să râzi

Femeile sarcastice, oricât ar părea de amuzante, te pot insulta, însă într-o manieră destul de decentă, în acelaşi timp făcându-te să râzi, eventual să continui să faci glume de propria persoană.

10. Femeile sarcastice sunt înconjurate de prieteni care le iubesc

Când vine vorba de prietenii, sarcasmul poate deveni o adevărată provocare. Nu toţi oamenii pot suporta ironiile şi glumele la nesârşit şi, deşi este dificil să fii prietenă cu o persoană sarcastică, cu siguranţă este foarte amuzant, mai ales atunci când puteţi face glume pe care doar voi le puteţi înţelege.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase