Home » D:News » Donald Trump a inventat propria metodă de a slăbi, dieta cu burgeri

Donald Trump a inventat propria metodă de a slăbi, dieta cu burgeri

Donald Trump a inventat propria metodă de a slăbi, dieta cu burgeri
Publicat: 26.05.2018
Presedintele SUA, Donald Trump, ţine un regim alimentar pentru a mai da jos din kilogramele în plus acumulate. Liderul de la Casa Albă mănâncă burger cu jumătate de chiflă la o masă.
Potrvit „The Independent”, aceasta este metoda prin care liderul american a decis să se preocupe de sănătatea sa. Juristul de la Casa Albă, Rudy Giuliani, le-a povestit jurnaliştilor că atunci când a luat masa, împreună cu Donald Trump, la un club de golf, liderul american şi-a comandat un burger ‘well-done’ şi jumătate de chiflă.
 
Nutriţionistul american Nichola Ludlam-Raine a menţionat că alegerea acestui aliment nu poate fi catalogată drept o opţiune sănătoasă pentru a slăbit, confirmând însă că Trump intenţionează astfel să mai slăbească, reducând consumul de glucide şi de carbohidraţi. În opinia nutriţionistului, preşedintele ar fi trebuit să renunţe la carnea roşie şi să treacă la sandvişurile din cereale integrale cu carne de pui şi multă salată. Potrivit „The Independent”, în perioada campaniei electorale, prânzul pe care Trumpă îl servea în fiecare zi era format din doi burgeri Big Mac, burgeri din file de peşte şi un cocktail de ciocolată şi lapte.
 
Citeşte continuarea pe Rador
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase