Home » D:News » A avut un şoc când a descoperit un pachet de ţigări cu fotografia piciorului său amputat. „A fost victima unui atac. Nu avea legătură cu fumatul”

A avut un şoc când a descoperit un pachet de ţigări cu fotografia piciorului său amputat. „A fost victima unui atac. Nu avea legătură cu fumatul”

A avut un şoc când a descoperit un pachet de ţigări cu fotografia piciorului său amputat. „A fost victima unui atac. Nu avea legătură cu fumatul”
Publicat: 22.07.2019
Un albanez în vârstă de 60 de ani, care locuieşte în Metz, Franţa, a fost şocat când a găsit o imagine cu piciorul său amputat pe un pachet de ţigări.

Poveastea a început în 2018 când fiul bărbatului se afla în Luxemburg, de unde a cumpărat un pachet de ţigări cu mesajul „Fumatul vă blochează arterele”. Pe pachet se afla imaginea unui picior amputat. Fiul sexagenarului s-a uitat cu atenţie şi a recunoscut cicatricile tatălui său.

Când s-a întors acasă, bărbatul a arătat pachetul de ţigări întregii familii şi bătrânul şi-a recunoscut piciorul în imagine.

Bărbatul nu şi-a dat niciodată acordul ca imaginea piciorului său să apară pe un pachet de ţigări: „Este incredibil când cineva îşi desoperă fotografiile pe pachete de ţigări din Uniunea Europeană”, a declarat Antoine Fittante, avocatul bărbatului. Avocatul a adăugat că: „Amputarea piciorului nu a avut nicio legătură cu fumatul. Bărbatul s-a confruntat cu un atac în anul 1997, în Albania”.

Cu şase săptămâni înainte de a descoperi pachetul de ţigări bărbatul a fost la spital pentru a afla dacă este posibil să îşi pună o proteză. Fotografiile realizate la spital au fost utilizate fără consimţământul lui pe pachetul de ţigări.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase