Home » Natură » VIDEO Imaginile INCREDIBILE cu momentul în care un fluture depune ouă

VIDEO Imaginile INCREDIBILE cu momentul în care un fluture depune ouă

VIDEO Imaginile INCREDIBILE cu momentul în care un fluture depune ouă
Publicat: 07.04.2018
Fluturii sunt un grup de insecte ce cuprinde aproximativ 20.000 de specii cu diferite forme şi mărimi. Aceste insecte devin fascinante abia atunci când le priveşti cu atenţie.

Într-un episod special al televiziunii PBS este prezentată de aproape frumuseţea fluturilor. Conform Gizmodo, realizarea unei astfel de filmări este extrem de dificilă. ”Dacă respiri prea aproape de cameră, ai putea crea o undă de şoc puternică ce poate fi fatală pentru larvele fluturilor,” a declarat regizoarea Ann Johnson Prum. 

Primele secvenţe ale videoclipului încep cu momentul în care un fluture depune, pe o frunză, ouă albastre de mărimea găurii unui ac. După aproape două săptămâni, din aceste ouă eclozează mici omizi albastre care au mărimea unui grăunte de orez. ”Întregul serial este filmat la o scală ireală,” a declarat regizoarea. Atunci când Paul Giamatti a fost chemat pentru a nara episodul a crezut că totul este făcut pe calculator. ”Aceste lucruri nu pot fi reale. Le-aţi animat, nu? Suntem atât de obişnuiţi cu să creăm orice pe calculator, însă aceasta este natura reală,” a declarat Giamatti.  

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase