Home » Cultură » Art Safari 2021 își prelungește programul. Care sunt expozițiile prelungite

Art Safari 2021 își prelungește programul. Care sunt expozițiile prelungite

Art Safari 2021 își prelungește programul. Care sunt expozițiile prelungite
Sursa foto: Art Safari
Publicat: 28.09.2021

Pavilionul de Artă București Art Safari își prelungește programul cu o săptămână, de marți 28 septembrie până duminică 3 octombrie, pentru a permite celor care și-au achiziționat săptămânile trecute bilete online să reușească să viziteze pavilionul.

Accesul la expoziții a fost, în condițiile măsurilor de prevenție sanitară, încetinit de măsurile de control al fluxului.

În continuare vor putea fi achiziționate bilete.

Muzeul temporar Art Safari 2021 se întinde pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați și găzduiește 800 de opere de artă în valoare totală de peste 9 milioane de euro, în inima Capitalei, în Lipscani, la Palatul Dacia-România.

„Mai avem nevoie de timp și pentru a înțelege puterea artei”

”Vizitând expozițiile dedicate pictorilor români Constantin Piliuță și Samuel Mützner din cadrul Art Safari, ne dăm seama că mai avem nevoie de timp. Mai avem nevoie de timp pentru ca lucrările lor să fie admirate de cât mai mulți vizitatori, pentru a ne da seama cât de aproape au fost pictorii români de Claude Monet și cât de importante au fost influențele altor culturi în creația plastică. Mai avem nevoie de timp și pentru a înțelege puterea artei prin prisma expoziției “Constantin Piliuță”, declară Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii.

Expozițiile prelungite de Art Safari 2021 sunt: Pavilionul Muzeal: Samuel Mützner pe urmele lui Claude Monet; Pavilionul Central: Constantin Piliuță. Culoare de zenit; Pavilionul Contemporan: Superheroes/Antiheroes. Tendințe în arta contemporană românească.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase