Home » Advertorial » 8 sfaturi utile pentru alegerea mobilierului de birou pentru acasă

8 sfaturi utile pentru alegerea mobilierului de birou pentru acasă

8 sfaturi utile pentru alegerea mobilierului de birou pentru acasă
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 03.02.2022

Dacă doriți să vă redecorați biroul, veți avea nevoie de mobilier de birou, nu-i așa? Bineînțeles că da! Altfel, pe ce ați putea sta, în mod realist?

Alegerea mobilierului pentru biroul dvs. este mai mult decât să navigați online și să spuneți da.

Tipul de mobilier pe care îl alegeți pentru biroul dumneavoastră va trebui să fie specializat pentru dumneavoastră și să vă ofere cel mai mare confort posibil. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit pentru spațiul dvs. de birou.

1. Faceți o listă cu sarcinile dumneavoastră zilnice

Fie că este vorba de dactilografiere constantă, de arhivarea documentelor sau de întâlniri cu clienții, nu puteți alege mobilier de birou acasă decât dacă știți ce sarcini vă revin. Odată ce aveți o viziune clară a lucrurilor pe care trebuie să le realizați în fiecare zi, veți putea face ca noua mobilă să lucreze pentru dumneavoastră. Căutați birouri pentru domiciliu care vă oferă o mulțime de spațiu de depozitare pentru documente sau luați în considerare dulapuri care includ rafturi și sertare pentru o organizare ușoară. Gândiți-vă la modul în care mobilierul dvs. vă poate ajuta să vă faceți treaba rapid și într-un mod mai productiv.

2. Concentrați-vă întotdeauna pe confort

A sta jos ore în șir poate face un număr pe spatele, gâtul și umerii dvs. În timp ce căutați scaune pentru biroul de acasă, asigurați-vă că alegeți ceva care să vă susțină și să fie confortabil. Un scaun cu înălțime reglabilă și cu spătar înclinabil va facilita schimbarea poziției scaunului în funcție de necesități. Scaunele tapițate pentru biroul de acasă adaugă un strat confortabil de perne, ceea ce face ca așezarea la lucru să fie mult mai plăcută. Încercați câteva scaune la magazinul de mobilier de birou pentru a vă ajuta să îl găsiți pe cel perfect pentru nevoile dumneavoastră.

3. Faceți-l să se potrivească

Dacă biroul dvs. de acasă se simte dezordonat sau în dezordine, poate face mai dificil să vă faceți treaba. Creați un aspect liniștitor, fără cusur, alegând seturi de birou acasă pentru mobilierul dvs. Aceste seturi pot include un birou și un scaun asortat sau alte componente, oferindu-vă un spațiu de birou frumos fără toată munca de a căuta. Seturile pentru birou acasă fac procesul de a vă actualiza spațiul simplu, fără a fi nevoie să petreceți nenumărate ore la cumpărături pentru piese de mobilier de birou separate.

4. Verificați noile caracteristici ale mobilierului

Mobilierul de birou de acasă din ziua de azi vine cu tot felul de caracteristici unice concepute pentru a face mai ușor lucrul de acasă. Încercați un birou cu un sertar pentru tastatură extensibil, astfel încât să puteți elibera spațiul de lucru din partea de sus a biroului. Un sertar încorporat pentru dosare pe dulapuri sau biblioteci vă va ajuta să arhivați hârtiile, ținându-le la îndemână. Scaunele ergonomice făcute pentru a vă susține spatele vor promova o postură bună în timp ce stați la calculator. Și apropo de ergonomie, puteți lua în considerare și un birou de stat în picioare, care se ajustează la diferite înălțimi, ceea ce vă va încuraja să lucrați în picioare pentru a reduce tensiunea și durerea.

5. Nu uitați de stil

Nu există reguli atunci când vine vorba de amenajarea propriului birou de acasă, așa că asigurați-vă că vă distrați cu alegerile dvs. Căutați mobilier de birou care să vă reflecte stilul, fie că este de inspirație rustică sau modernă. Finisajele gri calde adaugă un aer de fermă biroului, în timp ce un birou cu picioare metalice și un blat de sticlă rezistent va aduce instantaneu biroului de acasă un aspect contemporan. Indiferent de ceea ce alegeți, asigurați-vă că este ceva ce vă place în ceea ce privește stilul și designul.

6. Dimensiunea mobilierului contează

Înainte de a cumpăra noua mobilă, asigurați-vă că aceasta se va potrivi proporțional în biroul dvs. Măsurați dimensiunile totale ale camerei pe care intenționați să o folosiți, apoi folosiți aceste informații pentru a alege mobilierul care se va potrivi. Nu vreți ca biroul să fie prea aglomerat sau v-ar putea face să vă simțiți înghesuiți și închiși. Încercați modele simple de mobilier care au caracteristicile de care aveți nevoie, dar care nu sunt prea mari încât să nu vă puteți deplasa cu ușurință sau să nu puteți primi clienți.

7. Explorați-vă toate opțiunile

Nu vă mulțumiți cu prima mobilă de birou pe care o vedeți. Nu vă grăbiți și faceți cumpărături până când sunteți absolut sigur că ați găsit mobilierul perfect pentru dumneavoastră. Având la dispoziție atât de multe stiluri și mărci diferite, puteți să nu vă grăbiți și să răsfoiți până când o găsiți pe cea potrivită pentru dumneavoastră.

8. Afișați-vă decorul preferat

Bibliotecile și dulapurile nu trebuie să fie rezervate doar pentru hârtii. Adăugați o notă personală decorându-vă rafturile cu plante în ghiveci, mici sculpturi sau câteva fotografii înrămate cu cei dragi. Faceți din biroul dvs. unul personal, astfel încât să devină un loc în care vă va plăcea să vă petreceți timpul în fiecare zi.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase