Home » Cultură » Descoperă Acum: Oamenii conştientizează atunci când mor. Universul nostru nu ar trebui să existe. A fost descoperit un nou tip de diabet, mult mai frecvent decât cel de tip 1

Descoperă Acum: Oamenii conştientizează atunci când mor. Universul nostru nu ar trebui să existe. A fost descoperit un nou tip de diabet, mult mai frecvent decât cel de tip 1

Publicat: 28.10.2017
Oamenii conştientizează atunci când mor pentru că mintea încă funcţionează chiar şi atunci când corpul nu mai prezintă semne de viaţă.

Cercetătorii australieni au obţinut ”o reuşită care are loc doar o dată într-un deceniu”: un material bidimensional care nu există în natură. Totodată, savanţii de la CERN au descoperit că Universul nostru nu ar trebui să existe. 

Un artefact excavat dintr-o epavă de pe coasta Omanului s-a dovedit a fi cel mai vechi exemplu de acest tip de instrument de navigaţie. 

În urma analizării a 2 milioane de registre medicale s-a descoperit un nou tip de diabet, care apare mult mai frecvent decât cel de tip 1 şi care până acum a fost diagnosticat greşit.

Acestea au fost subiectele Descoperă Acum ale săptămânii, le puteţi vedea în video de mai sus, iar mai jos găsiţi materialele integrale:

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase