Home » Cultură » Descoperă Acum: Ingredientele din care este făcut Pământul sunt des întâlnite şi la alte sisteme planetare. Prima insulă din Mediterană alimentată doar cu energie verde. Evoluţia îi favorizează pe cei leneşi

Descoperă Acum: Ingredientele din care este făcut Pământul sunt des întâlnite şi la alte sisteme planetare. Prima insulă din Mediterană alimentată doar cu energie verde. Evoluţia îi favorizează pe cei leneşi

Publicat: 25.08.2018
Conform cercetătorilor care au avut la dispoziţie cele mai puternice telescoape din lume, materialele de bază din care este făcută Terra sunt comune pentru alte 18 sisteme planetare diferite aflate chiar şi la distanţe de 456 de ani lumină.

„Branhiile” realizate cu ajutorul unei imprimante 3D ar putea permite oamenilor să supravieţuiască sub apă.

Mica insulă Tilos din Grecia va deveni prima din Mediterană ce se alimentează doar cu energie eoliană şi energie solară.

Cercetătorii din cadrul Universităţii Harvard susţin că una din trei exoplanete conţine o cantitate mai mare de apă decât Pământul. Acest lucru sugerează că exoplanetele ar putea susţine viaţa, precum Terra.

Un studiu de amploare asupra fosilelor, bivalvelor şi gastropodelor extincte din Oceanul Atlantic sugerează că lenevia poate fi o strategie de succes pentru supravieţuirea indivizilor, speciilor sau chiar comunităţilor de specii.

Le puteţi urmări pe toate în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi aticolele integrale:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase