Home » Cultură » Imagini în premieră din Sezonul 3 al seriei ”The Handmaid’s Tale”. Când reîncepe serialul

Imagini în premieră din Sezonul 3 al seriei ”The Handmaid’s Tale”. Când reîncepe serialul

Imagini în premieră din Sezonul 3 al seriei ”The Handmaid’s Tale”. Când reîncepe serialul
Publicat: 03.05.2019
Primele imagini din sezonul 3 al seriei „Povestea slujitoarei/The Handmaid's Tale" sugerează că revoluţia pusă la cale de personajul interpretat de Elisabeth Moss, June sau, pe numele dat de oficialităţile societăţii totalitare, Offred, va găsi aliaţi care se află în poziţii influente.

Primul videoclip de prezentarea a celui de-al treilea sezon al serialului „Povestea slujitoarei/The Handmaid’s Tale” a fost dat publicităţii, potriivt Mediafax.

Imaginile arată că aventura lui June, numită Offred în societatea totalitară construită pe deformări ale valorilor religioase, continuă şi că lupta personajului va continua. Alături de ea se regăsesc Serena, interpretată de Yvonne Strahovski, comandantul Joseph Lawrence, jucat de Bradley Whitford ca şi alte personaje pe care fanii serialului le cunosc din primele două sezoane ale poveştii.

„Erezia: Pentru asta eşti pedepsit- nu pentru că faci parte din rezistenţă”, spune personajul principal în primele momente ale prezentării. „Pentru că, oficial, nu există rezistenţă. Nu pentru că ajuţi oamenii să scape, pentru că, oficial, nu există scăpare”, continuă June.

„Se pare că te pricepi să influenţezi oamenii”, îi spune personajului comandantul Lawrence iar imaginile insinuează faptul că June ar putea găsi sprijin pentru Revoluţia sa.

„Sunt influentă până la o limită”, spune, la un moment dat, Serena. „Atunci schimbă limita”, răspunde June.

„Fiţi martorii naşterii unei revoluţii”, încheie producătorii prezentarea viitorului sezon.

Printre secvenţele cu explozii şi incendii apar şi prim-planuri cu personaje ca Moira (Samira Wiley), comandantul Waterford (Joseph Fiennes), Mătuşa Lydia (Ann Dowd), Luke (O.T. Fagbenle) şi Emily (Alexis Bledel), pe care spectatorii pot spera să le regăsească în noul sezon.

Sezonul trei al seriei „Povestea slujitoarei/The Handmaid’s Tale” va avea premiera pe 5 iunie.

Serialul are la bază romanul distopic cu acelaşi titlu scris de autoarea canadiană Margaret Atwood şi publicat în 1985.

Romanul „The Handmaid’s Tale” a fost recompensat cu premiul Booker şi a fost vândut în peste opt milioane de copii doar în limba engleză. În limba română au apărut două traduceri, una la Corint, în 2006, cu titlul „Povestea cameristei”, şi una la Art, în 2016, „Povestea slujitoarei”. În toamnă este programat să apară ”The Testaments”, romanul cu care Margaret Atwood a anunţat că va continua povestea care a stat la baza serialului. Editorii au anunţat că noul roman nu va avea legătură cu serialul. Totuşi există posibilitatea să se stabilească anumite intersectări cu dezvoltările propuse în scenariul ultimelor sezoane.

Adaptarea TV, cu Elisabeth Moss şi Joseph Fiennes, a câştigat un premiu Emmy pentru cel mai bun serial dramă în 2017.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase