Home » D:News » Prea grasi ca sa poata munci

Prea grasi ca sa poata munci

Prea grasi ca sa poata munci
Publicat: 20.03.2009
Membrii unei familii britanice care cantaresc impreuna aproape 530 de kilograme, sustin ca sunt prea grasi pentru a munci si se plang de suma mica pe care o acorda statul pentru aceste cazuri.

Tatal, Philip Chawner, in varsta de 53 de ani, cantareste 153 de kilograme si sufera de diabet de tip II, are probleme cu stomacul si cu inima. Sotia sa, Audrey, are aceeasi greutate si e bolnava de epilepsie si de astm, ca urmare a afectiunii ei. Cele doua fiice, in varsta de 19 si 21 de ani, cantaresc deja 108 kilograme, respectiv 114 kilograme. Acestia se apara spunand ca obezitatea de care sufera toti membrii familiei este o afectiune ereditara, iar ajutoarele pe care le obtin de la stat sunt insuficiente. Familia Chawner primeste anual beneficii in valoare de 22 000 de lire sterline.

Acestia cheltuiesc in jur de 50 de lire sterline pe saptamana pentru mancare si consuma cate 3.000 de calorii pe zi. Din meniul zilnic al familiei fac parte: cerealele, sunca, placinta semipreparata, cartofii si chipsurile. “Mancarea sanatoasa, compusa din fructe sau legume bio, este prea scumpa. Suntem grasi pentru ca acest lucru se afla in genele noastre. Toata familia noastra este obeza”, sustine doamna Chawner. Mezina familiei, Emma, care cantareste la numai 19 ani, 108 kilograme, crede ca programul incarcat de studii nu ii mai lasa timp si pentru exercitii fizice. “Vrem cu totii sa slabim pentru a nu mai suferi abuzuri, insa nu stim cum”.

Sursa: The Telegraph

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase