Home » D:News » Cele mai multe femei preferă un bărbat mai gras în locul unuia musculos. Motivul este uimitor

Cele mai multe femei preferă un bărbat mai gras în locul unuia musculos. Motivul este uimitor

Cele mai multe femei preferă un bărbat mai gras în locul unuia musculos. Motivul este uimitor
Publicat: 11.09.2014
Chiar dacă pare surprinzător, 3 din 4 femei ar prefera ca partener stabil un bărbat mai plinuţ în locul unuia musculos, cu corpul perfect.

Studiul a fost realizat pe femei din Marea Britanie, înainte de lansarea pe DVD a unui film, „Bad Neighbours”, în care apar doi protagonişti: unul gras şi altul musculos.

Desigur, studiul se bazează pe declaraţiile femeilor şi nu înseamnă că dacă ele aleg un partener mai gras, nu se vor uita după un bărbat cu corpul bine tonifiat şi nu vor avea fantezii cu el.

Dar, în viaţa reală, femeile nu vor de fapt un iubit cu trupul perfect.

Sexologul Tracey Cox spune că femeile se simt stânjenite în intimitate dacă au un partener musculos, bine făcut. Asta le va scoate lor în evidenţă defectele fizice, le va face să se simtă prost.

În cadrul studiului, 74% dintre femei au recunoscut acest lucru. Totodată, ele se tem că partenerii sportivi şi atrăgători nu vor fi mulţumiţi de înfăţişarea lor, nu le vor aprecia corpul, pentru că ele nu arată perfect.

Presiunea la care sunt supuse femeile ca să fie slabe şi să arate bine este oricum foarte mare şi uneori ele ajung să aibă o imagine deformată, greşită, despre frumuseţe.

Iar atunci când sunt stresate din cauza greutăţii lor, femeile încep să aibă probleme şi cu viaţa sexuală.

Michael Alvear, autorul unei cărţi despre problemele de sexualitate, spune că 50% dintre femei au declarat că de multe ori au refuzat să facă sex, deşi ar fi avut chef, din cauză că se simţeau grase.

Alteori, ele acceptă să facă sex doar cu lumina stinsă sau îmbrăcate, pentru ca partenerul lor să nu le vadă grase. În timp, din cauza acestor obsesii, va dispărea şi apetitul sexual.

Alvear spune că femeile ar trebui să înveţe de la bărbaţi cum să fie mulţumite de propriul lor corp: aceştia se uită de obicei în oglindă la părţile corpului care arată bine, nu la cele care nu corespund standardelor.

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase