Home » D:News » Sexul cu roboţi, realitate până în 2050. Cea mai mare conferinţă despre subiect, anulată de frică

Sexul cu roboţi, realitate până în 2050. Cea mai mare conferinţă despre subiect, anulată de frică

Autor: Diana Bahrin 10.29.2015
Sexul cu roboţi, realitate până în 2050. Cea mai mare conferinţă despre subiect, anulată de frică
Conferinţa Dragoste şi Sex cu Roboţi a fost anulată din cauza grijilor că oamenii ar ajunge să facă sex cu roboţi.

Evenimentul urma să fie ţinut în Malaezia de pe 16 până pe 19 noiembrie, însă autorităţile locale l-au considerat ilegal, din moment ce contravine valorilor conservatoare ale ţării.

Khalid Abu Bakar, inspector general al poliţiei din Malaezia, a spus că o astfel de conferinţă nu poate fi ţinută şi că dacă se merge înainte, se vor lua măsuri legale. De asemenea, şeful poliţiei crede că nu e nimic ştiinţific în ceea ce priveşte sexul cu roboţi.

Organizatorii au anulat evenimentul şi au postat următorul mesaj: ”Din cauza unor circumstanţe pe care nu le putem controla, cel de-al doilea congres Dragoste şi Sex cu Roboţi va fi amânat până în 2016”, menţionând că viitoarea conferinţă nu va mai fi organizată în Malaezia.

Conferinţa s-a născut din ideea lui David Levy, autorul Love and Sex with Robots, şi a lui Adrian Cheok, specialist în interfeţele om-computer. După ce au descoperit că au acest interes comun, au decis să organizeze anul trecut prima conferinţă împreună, în Portugalia, iar evenimentul a atras mai mult de 40 de participanţi, care şi-au prezentat studiile asupra delicatului subiect.

Citeşte aici continuarea!