Home » D:News » Top 10 locuri perfecte în care iarna nu vine niciodată – FOTO

Top 10 locuri perfecte în care iarna nu vine niciodată – FOTO

Publicat: 16.01.2016
În această perioadă când avem temperaturi negative, cei nostalgici după timpul frumos de vară, soare şi zile călduroase, ar trebui să ştie că există locuri perfecte, în care iarna nu vine niciodată.

În statul insular Puerto Rico, asociat Statelor Unite ale Americii, nu există niciodată zăpadă, doar nisip alb, plaje imense, palmieri, soare strălucitor şi temperaturi medii anuale cuprinse între 24 şi 29 grade Celsius.

Marea Barieră de Corali este cel mai mare sistem de recif de corali din lume, cuprinzând aproximativ 3.000 de recifuri şi 300 de insule.

Deşertul Sahara, cu temperaturi de până la 60 de grade Celsius, nu va permite niciodată frigului să domine.

Santa Lucia, mica insulă din Ahipelagul Caraibelor, cu doar 150.000 de locuitori şi cu plaje şi privelişti spectaculoase, are parte de o climă caldă, tropicală, pe tot parcursul anului.

Partea de vest a Africii de Sud este caracterizată prin ierni blânde, temperaturi plăcute, subtropicale. Teritoriile din estul Africii de Sud este mai mult însorită şi caldă.

Seychelles sau Seişele, oficial Republica Seychelles, este o ţară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa. Temperaturile în Seychelles foarte rar scad sub 24 de grade Celsius sau depăşesc 32 de grade Celsius.

Deşertul Wadi Rum cunoscut şi ca Valea Lunii este situat în sudul Iordaniei, fiind considerat cel mai frumos deşert din lume. De pe muntele Um Dami, cu o înălţime de 1,840 m, localizat la 30 de kilometri sud de satul Wadi Rum, într-o zi fără nori se poate vedea Marea Roşie şi graniţa cu Arabia Saudită.  Cu temperaturi ce se apropie de 50 de grade Celsius, cei care vor să scape de ger vor fi surprinşi de splendoarea deşertului.

Belize este o ţară mică situată pe coasta de est a Americii Centrale, în Marea Caraibelor, marginită de Mexic, la nord vest, şi Guatemala, la vest şi sud. Singurele bucăţi de gheaţă existente aici sunt cele din coctailul savurat de turişti, sub dezmierdarea caldă a soarelui Caraibelor.

Riviera Maya este un paradis ce se bucură tot timpul de temperaturi tropicale de 26 de grade Celsius, fluctuaţiile anuale nefiind mai mari de 4-6 grade Celsius.

Fiji oficial Republica Insulelor Fiji, este o ţară insulară situată în sudul Oceanului Pacific, la est de Vanuatu, vest de Tonga şi la sud de Tuvalu. Nici aici nu există niciodată zăpadă, ci doar soare, privelişti excepţionale, palmieri şi plaje nisipoase.

Sursa: Rador

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase