Home » D:News » Aceste 7 întrebări îţi dezvăluie cât de mult SIMŢ AL REALITĂŢII ai. VIDEO

Aceste 7 întrebări îţi dezvăluie cât de mult SIMŢ AL REALITĂŢII ai. VIDEO

Aceste 7 întrebări îţi dezvăluie cât de mult SIMŢ AL REALITĂŢII ai. VIDEO
Publicat: 01.02.2016
Simţul realităţii este abilitatea, aparent împărtăşită de aproape toată lumea, de a percepe şi de a înţelege lumea din jurul nostru.
În ciuda pretenţiei de a fi omniprezent, ceea ce defineşte de fapt „Simţul realităţii” este extrem de controversat. Un utilizator YouTube cu numele de user Thomas8April a evocat o serie de ghicitori care, în opinia sa, au scopul de a testa cât de mult simţ al realităţii ai. Indiferent dacă sunt sau nu aceste întrebări capcană instrumente de măsurare a simţului realităţii, această temă rămâne oarecum discutabilă.
 
Aristotel a fost primul care a descris acest subiect nebulos, crezând toate animalele, inclusiv oamenii, au capacitatea de a procesa stimulii externi, să înţeleagă amintiri şi să perceapă construcţii imaginare. El a dezvoltat destul de mult această idee abstractă şi veche ca origine, cu noţiuni cum ar fi moralitatea şi certitudine ştiinţifică, infrumuseţând conceptul original.
 
În esenţă, însă, simţul realităţii poate fi adus până la ideea de a conecta două sau mai multe bucăţi de informaţii într-un mod care asigură o utilizare sau sens concret pentru o persoană. De exemplu, dacă un ulcior de ceramică cade de pe un acoperiş, ar trebui să nu ne surprindă faptul că vasul se va sparge în mai multe bucăţi când va atinge solul, din cauza gravitaţiei.
 
 
În acest sens, acest videoclip de pe YouTube include şapte întrebări, în care trebuie conectate câteva bucăţi de informaţii de bază.  
 
Sursa: IFL Science
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase