Poliţiştii au elucidat misterul marinarului MUMIFICAT. Acesta a lăsat în urmă o scrisoare de adio – FOTO

04 03. 2016, 00:00
Corpul lui Manfred Fritz Bajorat, în vârstă de 59 de ani, a fost descoperit de doi pescari. Înainte de a muri, germanul  a scris o scrisoare adresată soţiei lui, Claudia, care a murit de cancer, în 2010, la vârsta de 53 de ani.
 
În răvaş era scris: „De treizeci de ani am fost împreună pe aceeaşi cale. Apoi, puterea demonilor a fost mai puternică decât voinţa de a trăi. Ai plecat. Fie ca sufletul tău să găsească pacea. Al tău, Manfred „.
 
Sursa foto: barbo police station
 
Trupul lui Bajorat a fost găsit de către Christopher Rivas, un tânăr aflat la pescuit împreună cu un prieten de-al său. Cei doi erau la circa 65 km de coastă, în momentul în care au zărit iahtul.
 
Vă place tânăra din imagine? Este un robot. 3 tehnologii disponibile in sex shop-uri care vor înfierbânta acţiunea în dormitor
 
Ambarcaţiunea, lungă de aproape 12 metri, avea o vechime de peste 20 de ani. Deocamdată, nu se cunoaşte de cât timp Manfred a fost mort sau ce l-ar fi ucis, deoarece pe suprafaţa corpului său nu au fost identificate urme de violenţă. 
 
 
Vânturile oceanice uscate, temperaturile calde şi aerul sărat au fost cauzele pentru care cadavrul s-a conservat atât de bine. Poliţia încearcă să reconstituie ultimele călătorii ale germanului pentru a găsi oamenii care au interacţionat cu el.
 
Aceasta este o adevărată LOVITURĂ pentru Cioloş. Nimeni nu ar fi bănuit că un ministru din Guvern poate face asta. BREAKING NEWS
 
Corpul lui a fost supus autopsiei, iar iahtul a fost remorcat, pentru a fi studiat în mod amănunţit. „Medicii sunt de părere că bărbatul a murit din cauze naturale, deoarece nu există nici o urmă de violenţă pe trupul său”, a declarat reprezentantul poliţiei din Barobo, Filipine.
 
VIDEO – Lazareth LM847 – Motocicletă cu motor de V8 Maserati – GALERIE FOTO
 
Mark Benecke, medic legist în oraşul german Köln, a declarat că: „Modul în care era poziţionat corpul pare să indice că moartea a fost neaşteptată, ea fiind provocată, cel mai probabil, în urma producerii unui atac de cord.”
 
Manfred a brăzdat oceanele lumii timp de 20 de ani, înregistrând peste o jumătate de milion de mile marine.
 
Sursa: Mail Online
 
Vă recomandăm şi aceste articole: